perjantai, 30 marraskuu 2012 07:44

Hän voitti Leijonat.fi:n kilpailussa Kari Lehtosen aidon pelipaidan!

Kirjoittanut

Leijonat.fi:n syksyn jättikilpailun pelipaitapalkinnon voitti vantaalainen Laura Kahri. Kilpailussa hän nimesi kaikkien aikojen Leijona-hyökkääjäksi Saku Koivun.

Laura sai palkinnoksi maalivahti Kari Lehtosen aidon Game Worn -pelipaidan aitoustodistuksen kera.

- Paidan aion laittaa päälle ainakin ekan kerran heti, kun se vaan kotiin saapuu, Laura kommentoi satuaan tiedon voitostaan.

- Ja sitten tietty aina erilaisissa Leijona-tapahtumissa. Tyttöjen MM-kisoja olisi tarkoitus lähteä katsomaan, ja viime kevään tapaan, myös MM-kisoja, eli paita päälle vaan. Ja tammikuussa ehkäpä Urheilugaalaan olisi mukava pyörähdellä se päällä.

Näin Laura perusteli Saku Koivun valintaa kaikkien aikojen Leijona-hyökkääjäksi:

"Saku Koivu on Leijona, koko sydämellään, ei yhtään enempää, eikä vähempää. Kun hän pistää Leijonapaidan päälleen, hän kantaa sitä ylpeydellä ja antaa sen myös näkyä. Koivu ei ole koskaan pitänyt sitä itsestäänselvyytenä ja se näkyy myös hänen pelitaidoissaan. Uskomaton peliäly, syöttötaito, sekä maalihaju. Hän saa koko joukkueen loistamaan, astumalla jäälle ja pitämällä C:tä rinnassaan. Saku on tällä johtajuudellaan ja uskomattomalla tahdollaan näyttänyt mahtavaa esimerkkiä veljelleen. Ja varmasti kymmenen vuoden päästä, kun tämä kysymys kysytään uudelleen, vastaus on yhtä helppo kuin nytkin. Mutta tällä hetkellä, Saku Koivu on kaikkien aikojen Leijonahyökkääjä ja tulee olemaan vielä monta vuotta."

Kuka oli äänestykseen osallistuneiden valinta kaikkien aikojen Leijona-hyökkääjäksi? Kerromme äänestystuloksen keväällä Leijonat.fi:ssä ja Leijonat-lehdessä.

Lisää mediauutisia