perjantai, 15 joulukuu 2017 12:00

Polar ja Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyöhön

Kirjoittanut Toimitus

Polar Electro ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Polar toimii miesten, naisten, alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maajoukkueiden virallisena harjoitusteknologiakumppanina.

Juhlavuottaan viettävä 40-vuotias Polar on opastanut urheilijoita ja valmentajia sykkeenmittauksen teknologisilla innovaatioilla jo vuodesta 1977 lähtien. Polarin tuotteet ja teknologia perustuvat liikunnan, tekniikan ja fysiologian ammattilaisten osaamisen yhdistämiseen ja asiakkaiden tarpeiden kuuntelemiseen.

Polarilla on pitkä historia yhteistyöstä huipputason urheilujoukkueiden kanssa. Useat NHL-, KHL- ja Liiga-joukkueet sekä palloilulajeista NBA-, NFL-, Valioliiga- ja Bundesliigajoukkueet luottavat Polarin teknologiaan.

Polarin koulutuspäällikö Ville Uronen kuvailee Leijonaperhettä suomalaisen joukkueurheilun lippulaivaksi, joka edustaa maailmanlaajuisesti korkeatasoista osaamista niin jääkiekon laji- kuin harjoittelumetodien kehityksessä.

– Polar haluaa tukea osaltaan tätä kehitystä tarjoamalla korkealuokkaisia harjoitteluratkaisuja sekä joukkue- että yksilötasolla ja näin auttaa viemään yhdessä tuumin suomalaista osaamista maailmalle. Toivomme, että pitkäaikaisen yhteistyön pohjalta suomalaiset huipputason jääkiekkoilijat maa- ja seurajoukkueissa sekä kasvattajaseuroissa pystyvät jatkossa kehittämään pelaajia ja joukkueita harjoittelemaan kokonaisvaltaisemmin Polarin ratkaisujen avulla.

Myös Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen uskoo yhteistyön kehittävän suomalaisen jääkiekon edelläkävijyyttä entisestään.

– Kaksi vahvaa suomalaista brändiä yhdistävät voimansa tukeakseen suomalaisen jääkiekon menestystarinaa. Olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä ja toivotamme Polarin tervetulleeksi Leijonaperheeseen.

Ensimmäisenä Polarin harjoitteluteknologia vauhdittaa Nuorten Leijonien valmistautumista vuodenvaihteessa Buffalossa järjestettävään alle 20-vuotiaiden MM-turnaukseen. Seuraavana tähtäimessä on tukea A-maajoukkuetta ja naisten maajoukkuetta matkalla kohti menestystä PyeongChangin olympialaisissa helmikuussa.

Jatkossa Polarin teknologia yhdistetään olennaiseksi osaksi koko Leijonapolkua ja Jääkiekkoliiton valmentaja- ja pelaajakoulutusta.