sunnuntai, 16 lokakuu 2016 14:46

Kunnioita Peliä –teema osaksi junnujoukkueiden arkea - Kypärätarrat taas tilattavissa!

Kirjoittanut Toimitus

Vuonna 2014 käynnistetty Suomen Jääkiekkoliiton ja Helsingin Sanomien Kunnioita Peliä -ohjelma näkyy jäähalleissa jättilakanoiden ja jättitarrojen merkeissä. Nämä tunnisteet toivottavasti muistuttavat myös alkaneella kaudella hyvän käytöksen merkityksestä niin pelaajia, valmentajia, vanhempia, tuomareita kuin muita lajin parissa toimivia.

Kypärätarrat taas tilattavissa – Arvonnat keväällä
Jotta ohjelma saadaan osaksi erityisesti nuorempien ikäluokkien arkea, voivat joukkueet taas tilata Kunnioita Peliä -kypärätarroja pelaajien palkitsemiseksi otteluiden jälkeen. Maajoukkuepelaajien kypäristä tutut, G-D -ikäluokkien otteluihin tarkoitetut tarrat ovat tilattavissa Sporttikaupasta pelkkien toimituskulujen hinnalla. Sporttikauppa löytyy osoitteesta www.sporttikauppa.fi - Jääkiekkoliiton materiaalit on koottu sivustolla omaan kansioonsa.

Ne pelaajat, jotka ansaitsevat kauden aikana kypäräänsä kolme tai useamman tarran, voidaan joukkueenjohtajan toimesta rekisteröidä maaliskuun aikana mukaan arvontaan osoitteessa www.kunnioitapelia.fi. Rekisteröityjen pelaajien kesken arvotaan huhtikuussa vino pino Leijona-tuotteita ja luvassa on myös Leijona-joukkueeseen liittyvä yllätyspalkinto.

Myös muut materiaalit joukkueiden hyödynnettävissä
Kypärätarrojen ohella joukkueet voivat hyödyntää myös muita valmiita Kunnioita Peliä -aineistoja. Kunnioitapelia.fi –verkkosivujen Materiaalit-kohdasta löytyy mm. kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan tarkoitettuja Kunnioita Peliä –bannereita.

Diplomipohjia joukkueet voivat halutessaan käyttää kauden päättyessä tai palkitakseen erityisen hyvistä teoista vaikkapa kesken kauden. Sivuilta löytyy myös erilaisia valatekstejä, jotka on tarkoitettu luettavaksi muistuttamaan keskinäisen kunnioituksen merkityksestä ottelutapahtuman alussa.