Leijonat.fi

       

Leijona-kiekkokoulujen kausi alkaa – Perheen nuorimpien luistelutaito kehittyy lähiseuran kiekkokoulussa

Leijona-kiekkokouluihin ovat tervetulleita tytöt ja pojat. Leijona-kiekkokouluihin ovat tervetulleita tytöt ja pojat.

Syksyn tullen perheen pienimmille suunnattujen kiekkokoulujen kausi käynnistyy. Alle 8-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta Suomen junioriseurasta ja mukaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.


Leijona-kiekkokouluissa tulevaisuuden eelitolvaset ja noorarädyt opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

- Koska Leijona-kiekkokouluissa on lähtökohtaisesti mukana eritasoisia ja -ikäisiä lapsia, mukaan on helppo tulla myös ilman luistelukokemusta, joko heti lokakuussa tai vaikka kesken kauden. Omantasoista ohjausta on varmasti saatavilla kunhan intoa riittää, Suomen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.
- Monesta Leijona-kiekkokoulusta löytyy myös omat tyttöryhmät, mutta tytöt kyllä pärjäävät hienosti myös sekaryhmissä, eli rohkeasti mukaan vaan.

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet ehtii hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee ja lapsen jääkiekkoharrastus jatkuu iän karttuessa oman ikäluokan joukkueessa.

Kiekkokouluissa harrastuskertoja on normaalisti kerran viikossa lokakuulta maaliskuun loppuun. Parhaiten oman lähiseuran Leijona-kiekkokoulun harjoitusvuorot selviävät olemalla yhteydessä seuraan. Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

 


LEIJONA-KIEKKOKOULU


Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta junioriseurasta.

Jos perheen juniori mielii kokeilemaan jääkiekkoa, alkuun pääsee olemalla yhteydessä omaan lähiseuraan. Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuun alussa ja jatkuu aina kevään korville, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Harjoituskertoja on yleensä kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin ja pelien varjolla tasoryhmissä. Varusteiksi riittävät aluksi jäälle soveltuvien vaatteiden lisäksi kypärä, kaulasuoja, luistimet ja innokas mieli.


TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LEIJONA-KIEKKOKOULUSSA:


LEIJONA-KIEKKOKOULU YOUTUBESSA


 Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: