Leijonat.fi

       

Easy Hockeyn toinen kausi alkaa – mukana jo 47 seuraa

Matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuden lapsille ja nuorille tarjoavan Caruna Easy Hockeyn toinen kausi alkaa lokakuussa. Rento, helppo ja edullinen tapa harrastaa jääkiekkoa on otettu seurakentällä ja nuorten keskuudessa innostuneesti vastaan. Vaikka talvi odottaa vielä tuloaan, on mukaan toimintaan ilmoittautunut jo 47 seuraa ympäri maan.


Jääkiekko on yksi suomalaisten ehdottomista lempilajeista. Paikallisseurat mahdollistavat lajin harrastamisen, ja nuorten lätkälupausten kasvattaminen ammattilaisiksi on yksi seurojen tärkeimmistä tehtävistä. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkästään jääkiekkoa - osa haluaa vain pelata ilman paineita. Caruna Easy Hockey vastaa tähän tarpeeseen.

- Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. Caruna Easy Hockey -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki yli 8-vuotiaat lapset ja nuoret, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä, Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.

Caruna Easy Hockeyn toinen kausi alkaa seurasta riippuen loka-marraskuussa, harrastajat voivat hypätä mukaan toimintaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään keskimäärin kerran viikossa ja pääpaino on aina pelaamisella. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta ja vaihtelee seuroittain.

Easy Hockey syntyi sähkönsiirtoyhtiö Carunan ja Jääkiekkoliiton yhteistyöstä
Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanina ja Nuorten maajoukkueiden pääyhteistyöyrityksenä sähkönsiirtoyhtiö Caruna haluaa mahdollistaa jääkiekon pelaamisen kaikilla tasoilla. Caruna Easy Hockey on suunnattu sekä pojille että tytöille.

- Kun ryhdyimme yhteistyöhön Jääkiekkoliiton kanssa, halusimme palavasti tehdä jääkiekkoharrastamisesta mahdollista kaikille lapsille ja nuorille sen sijaan, että olisimme tyytyneet tukemaan ainoastaan huipputasolla pelaavia maajoukkueita. Tästä kipinästä syntyi Caruna Easy Hockey. Toivomme sen jakavan hyvää energiaa koko Suomen nuorisolle, Carunan viestintäjohtaja Henna Tuominen sanoo.

- Olemme kiitollisia Carunan tuesta lasten ja nuorten jääkiekkoilulle. Caruna Easy Hockey –toiminta käynnistyi vuosi sitten ja kauden päätteeksi mukana oli 47 seuraa ja noin 1 500 nuorta. Startti oli siis loistava, enkä usko, että tämä kausi tulee kalpenemaan edellisen rinnalla, Tervomaa arvioi.

Lokakuun alkuun mennessä kauden 2017–18 Caruna Easy Hockey -toimintaan on ilmoittautunut mukaan 47 seuraa.

 

 

Viimeksi muutettu


 


EASY HOCKEY sponsored by Caruna


Easy Hockey on 10–17-vuotiaille nuorille tarkoitettua jääkiekon harrastetoimintaa.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ei tarvita ja varusteiksi riittää luistimet, kaulasuoja, jääkiekkomaila ja ristikollinen jääkiekkokypärä.

Easy Hockey –toimintaa tukee sähkönsiirtoyhtiö Caruna.


Kysy lisää Easy Hockeysta omasta lähiseurastasi!


Easy Hockey -seurat kaudella 2017-18:

Blues Juniorit - Blues Juniors ry
Espoon Kiekkoseura Ry
Espoon Palloseuran Jääkiekko ry
Etelä-Vantaan Urheilijat
Forssan Palloseuran juniorit ry
Fortuna ry
Harjun Kiekko ry
Haukiputaan Ahmat ry
HC Nokia
Heinolan Kiekko ry
Hela-Kiekko
HPK-Juniorijääkiekko ry
IFK Lepplax
Imatran Ketterä juniorit Ry
Juniori-Sapko ry
Junior-Pelicans ry
Kalliosuon Sisu
Kellokosken Alku
Keupa Hockey Team ry
Kiekko-Laser Juniorit ry
Kiekko-Nikkarit ry
Kiimingin Kiekko-Pojat ry
Kisa-Eagles, Kangasala
Kookoo juniorit/Aakoo juniorit
Kurikan Ryhti
Limingan Kiekko ry
Loimi-Kiekko ry/Rockets
Lännen Kiekko
Mikkelin alueen harrasteliigat ry
Mäntsälän Jää-Tiikerit
Oulun Kärpät 46 ry
Oulunkylän Kiekko-Kerho ry.
Pirkkalan Pingviinit
Pitäjänmäen Tarmo ry. (PiTa)
Raahen Jääkiekkoklubi
Raision Nuorisokiekko ry
Rauman Lukko ry
Rovaniemen Kiekko Ry
Saimaan Pallo ry
Sisu Hockey Hämeenlinna ry
Taru Hockey
Titaani-juniorit ry
TPS Juniorijääkiekko ry
Uplakers ry
Vaajakosken Pelikaanit HT
Vaasan Sportin Juniorit
Viikingit jääkiekko ru

Uusien seurojen ilmoittautuminen mukaan toimintaan: turkka.tervomaa@finhockey.fi

 

 

  •  


Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: