Leijonat.fi

       

Future Olympic Lions -leirin draft sai GM:t hermostumaan

GM:t työssään. GM:t työssään.

Future Olympic Lions -leirin 56 pelaajasta muodostettiin kaksi joukkuetta tiistai-illan leiripeliin. Draftin pelaajavalinnoista vastasivat neljä leiriläistä.


GM:n rooliin pääsivät (tai joutuivat) Kristian Tanus, Iivari Räsänen, Henri Nikkanen ja Santeri Salmela. Tanus ja Räsänen valitsivat pelaajia joukkueeseen, jonka nimeksi tuli Mancester (noin se kirjoitetaan). Nikkasen ja Salmelan valinnat kantoivat ottelussa joukkuenimeä ”No Name”.

Vierumäellä kiertävien huhujen mukaan pelaajavalintoja tehdessään GM:t hyödynsivät kiivaasti verkosta löytyviä tilastoja. Edelleen huhuttiin, että valintojen kertominen muille pelaajille nosti hermostumisen tasoa entisestään.

 

Räsänen (vas.) ja Tanus pelaajalistan kimpussa.

 

Draftissa nähtiin myös ”kaappaus”, sillä hyökkääjä Kristian Vesalainen oli estynyt osallistumasta leirille. Leiridraftin sääntöjen mukaan Vesalaisen varanneen No Name -joukkueen GM:t pääsivät kaappaamaan yhden korvaavan pelaajan Mancesterin listalta, mutta kaapattu pelaaja ei saanut olla vastustajan ykkösvaraus. Nikkanen ja Salmela päätyivät Arttu Ruotsalaiseen.

GM:t pääsivät myös laatimaan joukkueilleen kentälliset. Tanus ja Räsänen asettivat itsensä kolmoskenttään, Nikkanen ja Salmela kakkoseen.

Nikkasen ja Salmelan valitsema ”No Name” voitti ottelun maalein 3-2.
 

Salmela (vas.) ja Nikkanen.

Kuvia leiripelistä

 

 

Viimeksi muutettu


 


FUTURE OLYMPIC LIONS 2016


Perinteinen Future Olympic Lions -leiri järjestettiin Vierumäellä 22. - 26.5.2016.


Leiriviestinnässä käytimme hashtageja #Leijonat #FOL2016


 

Future Olympic Lions kausi kaudelta

FOL 2018

FOL 2017

FOL 2016

FOL 2015

FOL 2014

FOL soittolista // Leijonat-TVSuomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanit: