keskiviikko, 11 toukokuu 2011 13:52

Lätkähitit korkealla musiikin myyntilistoilla

Kirjoittanut

Jare_VilleGalle_16122010_FIN_CZE.jpg

Eri jääkiekkoyhteyksistä tutut musiikkikappaleet ovat menestyneet kevään aikana single- ja latauslistoilla. MTV3 Storen Download-kaupan kolmen kärjessä on tällä hetkellä kaksi lätkäbiisiä.


Nelosen liigafinaalilähetyksistä voittokulkunsa aloittanut Poika (saunoo) on tällä hetkellä MTV3 Storen Download-listan kakkosena. Pojun esittämän kappaleen edelle ehtii vain Idols-kisan voittajan Martti Saarisen Se alkaa taas.

MTV3 Storen listakolmosena on Jare & VilleGalle feat. Märkä-Simo kappaleella Häissä. Taiteilijanimen Märkä-Simo takaa löytyy HIFK:n Siim Liivik.

Siim Liivik siivittää Jare & VilleGalle -kaksikkoa myös Suomen virallisella albumilistalla. Kaksikon levy Mustaa kultaa on tällä hetkellä albumilistan ykkönen. Sama levy on tätä kirjoitettaessa iTunes-verkkokaupan myydyin albumi. iTunesin ostetuimpien kappaleiden listalla Häissä on sijalla kaksi, edellä on vain Lady Gagan tuorein kappale.

Poika (saunoo) taas on tällä hetkellä Suomen virallisen singlelistan sijalla kuusi.

Latauslistat perustuvat kappaleiden ja albumien myyntiin digitaalisessa muodossa. Virallinen single- ja albumilista taas huomioi äänitemyynnin sekä digitaalisessa muodossa että CD-levyinä.

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta