torstai, 15 joulukuu 2011 12:21

Oletko Leijonalaumalainen? Haluatko mukaan Suomen Urheilugaalaan?

Kirjoittanut

MM2012_video_still_hunks.jpg
Oletko Leijonalauman rekisteröitynyt jäsen? Nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi ja halutessasi myös yhdelle seuralaisellesi ilmaiset liput tammikuussa järjestettävään Suomen Urheilugaalaan.


Suomen Jääkiekkoliitto tarjoaa Leijonalaumalaisille mahdollisuuden päästä seuraamaan urheilumaailman yhtä arvokkaimmista tapahtumista Helsingin Hartwall Areenalle. Vuotuisessa Suomen Urheilugaalassa palkitaan vuoden 2011 ikimuistoisimmat urheilijat ja -tapahtumat, ja nyt haluamme antaa uskollisille Leijonafaneille mahdollisuuden muodostaa Hartwall Areenalle yhtenäisen Leijonakatsomon.

Mukaan juhtatilaisuuteen pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä 500 ensimmäistä Leijonalaumalaista seuralaisineen. Laita tapahtumaan yllesi maajoukkueen pelipaita, kannatushuivi tai muu maajoukkueen väriä kannattava asu ja tule kannattamaan ikimuistoiset Leijonahetket voittoon Suomen Urheilugaalassa!

Ilmoittautumisaika päättyy Leijonalauman lippukiintiön täyttyessä tai viimeistään 10.1.2012. Ennen 30.12.2011 tehdyt varaukset toimitetaan postitse, joten tarkistathan samalla, että Leijonalauman yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tämän jälkeen ilmoittautuneille lähetämme henkilokohtaisesti lippujen toimitukseen liittyvät tarkemmat yksityiskohdat.

Voit ilmoittautua mukaan kirjautumalla sivustolle ja valitsemalla Oma Leijonat.fi -valikosta linkin Ilmoittaudu Suomen Urheilugaalaan.

Suomen Urheilugaala 2012 järjestetään 16. tammikuuta Hartwall Areenalla.

Lue lisää:

Suomen Urheilugaala 2012
Kaksi Leijonat-hetkeä mukana Sykähdyttävin urheiluhetki 2011 -äänestyksessä

 

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta