torstai, 21 lokakuu 2010 15:32

Jokereille suurempi koppi Talviklassikossa

Kirjoittanut

talviklassikko_pulkkinen_granlund_k1.jpg

5. helmikuuta pelattava jääkiekon ulkoilmaottelu Helsingin IFK:n ja Jokereiden välillä etenee suunnitelmien mukaisesti. Molempien joukkueiden toimitusjohtajat olivat torstaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa tyytyväisiä tähän astiseen lipunmyyntiin.

HIFK:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen arvioi petojoukkueen lipunmyynnin edenneen odotuksien mukaisesti. Myös Helsingin Jäähallilla järjestettävä oheistapahtuma on kerännyt Valtasen mukaan kiitettävästi kiinnostusta.

"Meidän näkökulmastamme tapahtumalla on merkittävä mahdollisuus saavuttaa myös ne ihmiset, jotka eivät normaalisti käy peleissä. Minulla on sellainen käsitys, että HIFK:n lipunmyynti on edennyt hieman paremmin kuin naapurissa."

"Kaukalon rakentaminen alkaa vuodenvaihteessa ja sen pitää olla valmiina viimeistään 28. tammikuuta. Ottelu pelataan 5. helmikuuta, eli joukkueilla on hieman yli viikko aikaa pelata jäällä, jota pitää tällä tavalla vahvistaa. Tämän lisäksi kaupunki tulee omalla intressillään hyödyntämään kaukaloa", Keijo Säilynoja kertoo.

Jokereiden edustajien mukaan tapahtumaan on tähän mennessä myyty hieman yli 27 000 pääsylippua. Talviklassikko-tapahtuman kokonaiskapasiteetti on 34 000 katsojaa. Tapahtumalla on reilun miljoonan euron budjetti.

"Olen osallistunut katsojana yhteen ulkoilmapeliin Yhdysvalloissa. Täytyy sanoa, että se on yksi jääkiekkourani unohtamattomimmista kokemuksista. Uskon, että saamme luotua tästä Helsinkiin ja muillekin SM-liigapaikkakunnille perinteen, ", Jokereiden toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen sanoo.

Tiedotustilaisuuden päätteeksi joukkueiden edustajista Teemu Pulkkinen, Ossi Väänänen, Ville Peltonen ja Mikael Granlund kisailivat vapaamuotoisessa lämärikisassa siitä, kumpi joukkueista saa käyttöönsä suuremman pukukopin Olympiastadionilla. Voittolaukauksesta vastasi Teemu Pulkkinen, joka tälläsi kiekon reilun 80 metrin päähän laukaisupaikasta.
 

Olet nyt

Lisää uutisia kotimaasta