perjantai, 09 marraskuu 2018 08:49

Hartwall Arenassa vietetään Suomi-kiekkopäivää – Katso illan ohjelma!

Kirjoittanut Toimitus

Vaikka Karjala-turnauksessa vietetään välipäivää, Hartwall Arena ei hiljene.

Suomi-kiekkopäiväksi nimetyn hyväntekeväisyystapahtuman aikana kiekkofanit pääsevät tapaamaan Karjala-turnauksessa pelaavia Leijonia ja ostamaan itselleen aarteita maajoukkueiden varastomyynnistä. Myynnistä kertyneet varat ohjataan Finkey Foundation -hyväntekeväisyysrahaston kautta vähävaraisten lasten jääkiekkoharrastamisen tukemiseen. Ohjelmassa on myös uusien Jääkiekkoleijonien aatelointi ja Leijona-legendojen ja Pietarinkadun Oilersin tähdittämä legenda-ottelu. Ilta huipentuu Suomen Cupin finaaliin, jossa mestaruudesta taistelevat Ketterä ja KeuPa HT.

Hyväntekeväisyystapahtuma on osa Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon 90-vuotisjuhlakautta ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy Ticketmasterin verkkopalvelusta tulostetulla lipulla.

Suomi-kiekkopäivän ohjelma
15.30 Arenan ovet auki
15.30 Locker room sale alkaa katsomon 109 takana >>
16.30-17.00 Leijonat Meet&Greet -fanitapaaminen katsomon 109 takana >>
17.00-17.30 Jääkiekkoleijonien aatelointi >>
17.30-18.30 Leijona-legendat vs. Pietarinkadun Oilers - Katso nimilistat >>
19.00-21.30 Suomen Cup -finaali: Imatran Ketterä vs. KeuPa HT >>

Suomi-kiekkopäivään voi osallistua myös Hartwall Arenan ulkopuolella: Jääkiekkoliitto kannustaa kaikkia jääkiekon ystäviä pukeutumaan oman suosikkijoukkueensa pelipaitaan – paidan voi pukea päällensä töihin, kouluun, treeneihin tai illanviettoon kavereiden kanssa. Ottamalla perjantaina itsestään kuvan pelipaita päällä ja lataamalla sen Instagramiin hastageillä #suomikiekkopäivä ja #pelipaitapäivä osallistuu Leijonien game worn -pelipaitojen arvontaan.

Karjala-turnauksen osalta tapahtumat jatkuvat lauantaina: klo 13 käynnistyvässä päiväottelussa kohtaavat Ruotsi ja Venäjä, klo 17 Hartwall Arenassa juhlistetaan Kimmo Timosen maajoukkueuraa ja klo 17.30 käynnistyvässä iltaottelussa Suomi saa vastaansa Tshekin.