perjantai, 28 huhtikuu 2017 14:47

10. toukokuuta = Unelmien liikuntapäivä

Kirjoittanut Toimitus
Missä kaikkialla jääkiekko voisikaan liikuttaa ihmisiä 10.5.? Vai olisiko kevät hyvä päivä testata muita urheilulajeja? Missä kaikkialla jääkiekko voisikaan liikuttaa ihmisiä 10.5.? Vai olisiko kevät hyvä päivä testata muita urheilulajeja?

Toukokuun 10. päivä järjestetään Unelmien liikuntapäivä, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Päivä on ihana mahdollisuus löytää uusi harrastus, ystävä tai yhteisö. Saammeko 100 000, 300 000 vai 500 000 lasta ja aikuista liikkeelle? Sen ratkaisevat käsillä olevat viimeiset viikot ja myös jääkiekkoilevan Suomen apua tarvitaan, jotta mahdollisimman moni innostuu mukaan liikkumaan!

Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Päivän tarkoituksena on innostaa kaikki vauvasta vaariin löytämään itselleen mieluisia tapoja liikkua. Oman liikuntatapahtuman voi järjestää yritys, urheiluseura, koulu, työporukka tai kuka vain yksittäinen ihminen.

Viime vuonna järjestettiin yli 2000 tapahtumaa ja tapahtuma näyttäytyi ilmiönä sekä pihoilla ja puistoissa että sosiaalisessa mediassa. Myös perinteinen media oli hienosti mukana.

Tämän vuoden Unelmien liikuntapäivään mukaan ilmoitetut tapahtumat löytyvät www.unelmienliikuntapäivä.fi -karttapalvelusta, joka päivittyy koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Karttapalvelussa voi kuka tahansa ilmoittaa oman tapahtumansa. Sieltä löytyvät kaikki tapahtumat, niin pienet kuin suuretkin sekä kaikille avoimet että vain omalle porukalle tarkoitetut.

Tehdään yhdessä toukokuun 10. päivästä liikunnan juhlapäivä!