tiistai, 07 helmikuu 2017 11:09

Tulospalvelu uudistui – mitä muuttui?

Kirjoittanut Toimitus

Tulospalvelu uudistui viime viikolla kun play off -kauden käynnistyessä vanhasta tulospalvelusta luovuttiin sen haavoittuvuuden vuoksi. Nyt käytössä on uudistetun tulospalvelun beta-versio - listasimme alle keskeisiä muutoksia vanhaan tulospalveluun verrattuna.

Otteluiden seuranta
Samana päivänä pelattavien otteluiden seuranta tapahtuu päivän otteluissa. Menneet tai tulevat ottelut löytyvät otteluohjelmista.

Päivän ottelut
Ottelut on jaoteltu alueellisesti sen mukaan, missä ottelu pelataan. Aiemmin ylialueellisten sarjojen jaottelu perustui hallinnolliseen jaotteluun, mikä aiheutti huomattavan paljon epäselvyyttä. 

Tilastot
Otteluohjelmista löytyvät nykyisin myös tärkeimmät tilastot ilman erillisiä klikkauksia. Valitsemalla kaikki ottelut pääsee pelattujen otteluiden tarkempiin tilastoihin.

Otteluiden haku
Päivän otteluita on mahdollista hakea mm. sarjan, joukkueen, pelaajan, pelipaikkakunnan ja hallin mukaan. Näin ottelut löytyvät helposti vaikka ei olisi tiedossa, millä alueella ottelu pelataan.

Tulospalvelua kehitetään jatkuvasti: tavoitteena on tarjota tulospalvelun käyttäjille entistä parempaa palvelua ja ottaa kaikki hyöty irti siitä tilastointityöstä, jota halleissa ympäri Suomen tehdään.

Otamme ilolla vastaan kehitysideoita, jotka vievät tätä suomalaisen jääkiekkokentän käyttämää työkalua eteenpäin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tulospalveluun pääset tästä