keskiviikko, 30 marraskuu 2016 12:27

Sinustako vahvistus Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointitiimiin?

Kirjoittanut Toimitus

Suomen Jääkiekkoliiton Myynti ja Markkinointi hakee pettämätöntä pelisilmää omaavaa oikeaa laituria vahvistamaan tiimiänsä!

Tehtävässä tulet vastaamaan mm. yhteistyökumppaneidemme sopimusvastikkeista, toimintasuunnitelmista ja päivittäisestä yhteydenpidosta. Osallistut kumppanuuksien kehittämiseen ja kumppaneiden liiketoiminnan kehittämiseen erilaisten yhteistyömallien avulla. Vastaat myös Jääkiekkoliiton omien tapahtumien lipunmyynnin toteutuksesta, kehityksestä ja raportoinnista ja olet mukana kehittämässä ja vahvistamassa Jääkiekkoliiton brändiä ja imagoa markkinoinnin keinoin yhdessä tiimin kanssa. 

Olet oma-aloitteinen, ahkera ja tunnollinen myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen, jolla on kokemusta asiakkuuksien hallinnasta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaspalvelusta. Hallitset sujuvasti useita kokonaisuuksia yhtä aikaa ja olet nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita. Vahvalla osaamisellasi ja omalla persoonallasi ylläpidät ja kehität jääkiekon asemaa halutuimpana yhteistyökumppanina ja kiinnostavimpana ja arvostetuimpana urheilulajina. Pystyt tarvittaessa tuottamaan kirjoitettua tekstiä ja työskentelemään sujuvasti englanniksi ja mahdollisesti myös ruotsiksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työkokonaisuuden Suomen ykkösurheilun myynnin ja markkinoinnin näköalapaikalla. Viimeistelty toimenkuva ja tehtävänimike muovataan valitun hakijan mukaan. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen: lassi.​ronkkonen@​finhockey.​fi tai 050 575 0212 (puhelimitse Lassin tavoittaa pe 2.​12.​klo 10-14 ja ke 7.​12.​klo 10-13).​

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse edellä mainittuun osoitteeseen maanantaihin 12.12. mennessä otsikolla ”myynti ja markkinointi” ja liitä mukaan CV ja palkkatoivomuksesi.

Suomen Jääkiekkoliitto
on suuri suomalainen urheilujärjestö, jolla on noin 73.000 lisenssipelaajaa ja noin 200.000 aktiivista lajin harrastajaa. Valtaosa lajin harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toimintatavoille on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliitto on yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoliiton strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.