keskiviikko, 05 lokakuu 2016 10:57

Lasten kiekon superviikonloppu tulee - Leijona-kiekkokoulut, Easy Hockey ja Girls’ Hockey Day kutsuvat jäälle

Kirjoittanut Toimitus

Tuleva viikonloppu on lasten jääkiekon juhlaa. Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettujen Leijona-kiekkokoulujen kausi alkaa junioriseuroissa ympäri maan samaan aikaan 10-17 –vuotiaille 38 seurassa käynnistyvän Easy Hockeyn kanssa. 56 seuraa on puolestaan mukana myös kansainvälisessä Girls’ Hockey Day -tapahtumassa, joka juhlistaa tyttökiekkoa ja tarjoaa helpon ja hauskan tavan kokeilla lajia. 

Leijona-kiekkokouluihin ovat tervetulleita kaikki alle 8-vuotiaat lapset sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.
- Tytöille ja pojille tarkoitettu toiminta on helppo tapa aloittaa harrastus: Harjoituksia on kerran viikossa ja opetus tapahtuu leikin varjolla lähtötaidot huomioiden, Suomen Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.

Kiekkokoulu löytyy nykyisin jokaisesta Suomen junioriseurasta ja mukaan toimintaan pääsee myös kesken kauden.

Myös vanhemmille lapsille ja nuorille on tänä syksynä tarjolla mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa kevyellä otteella. 10-17 –vuotiaille tarkoitettu Easy Hockey –toiminta käynnistyy 38 seurassa.
- Easy Hockey on tarkoitettu niille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Haluamme yhdessä yhteistyökumppanimme Carunan kanssa tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa keskimäärin kerran viikossa hauskassa, rennossa ja valvotussa ympäristössä, Tervomaa luettelee.

Girls’ Hockey Day on tyttöjen juttu
Tulevana viikonloppuna tytöt ovat Leijona-kiekkokoulujen ja Easy Hockey –ryhmien lisäksi tervetulleita mukaan Girls’ Hockey Day -tapahtumiin, joita järjestetään ympäri Suomen, yhteensä 56 seuran toimesta.

- Girls’ Hockey Day on ilmainen, hauska ja helppo mahdollisuus kokeilla jääkiekkoa. Jos kiekkokärpänen puraisee, voi kokeilupäivän jälkeen harrastusta jatkaa joukkueessa tai kevyemmin Leijona-kiekkokoulussa ja Easy Hockey -ryhmässä, tyttökiekon taitovalmentaja Saara Niemi kertoo.

 

Seuroissa järjestettävien Leijona-kiekkokoulujen, Easy Hockey -ryhmien ja tyttökiekon Girls’ Hockey Day -tapahtumien tarkemmat tiedot löytyvät seurojen kautta.