keskiviikko, 04 toukokuu 2016 20:07

Palkintosadetta Suomi-USA –ottelun erätauolla

Kirjoittanut Toimitus
JYP naisten palkinnon vastaanottivat pelaajat Rosa Lindstedt ja Jenni Hiirikoski sekä joukkueenjohtaja Minna Salminen. Palkinnon jakoi Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela. JYP naisten palkinnon vastaanottivat pelaajat Rosa Lindstedt ja Jenni Hiirikoski sekä joukkueenjohtaja Minna Salminen. Palkinnon jakoi Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela. Pasi Mennander

Tiistain Suomi-USA -ottelun yhteydessä jaettiin palkintoja kuluneen kauden ansioista niin seuratyössä kuin maajoukkueissa.

Nuorten ja tyttöjen maajoukkueiden parhaiden pelaajien ohella oman ja varmasti ansaitun palkintonsa sai myös nuorisotyössä ansioitunut Kalevi Halonen, jolla on pitkän linja kokemus nuorisotyöstä jääkiekon saralla monissa eri rooleissa.

Vuoden seurajoukkueeksi valittu JYP Naiset puolestaan oli häkellyttävän ylivoimainen Naisten SM-sarjan kuluneella kaudella – kultajuhliin päättyneeseen kauteen ei mahtunut yhtään tappiota.

Viimeisimpänä, muttei varmasti vähäisimpänä, uusia naiskiekkoilijoita kasvattamaan ryhtyneen HIFK:n Gimmat skulaa –konsepti sai ansaitusti Vuoden naiskiekkoteon -palkinnon. Tyttöjen maksuton kiekkokoulu on tarjonnut matalan kynnyksen mahdollisuuden kokeilla ja ihastua lajiin nimeltä jääkiekko.

Onnea palkituille!
Viipurin Reipas –palkinto (vuoden seurajoukkue) – JYP naiset
Yrjö Salminen –palkinto (nuorisotyössä ansioitunut) – Kalevi Halonen
Vuoden naiskiekkoteko – HIFK Oy – Gimmat skulaa -konsepti
Olli Jokinen –palkinto (alle 20-vuotiaiden maajoukkueen paras pelaaja) – Sebastian Aho
Mikko Koivu –palkinto (alle 18-vuotiaiden maajoukkueen paras pelaaja) – Aapeli Räsänen
Tuomo Ruutu –palkinto (alle 17-vuotiaiden maajoukkueen paras pelaaja) – Joni Ikonen
Vesa Toskala –palkinto (alle 16-vuotiaiden maajoukkueen paras pelaaja) – Toni Utunen
Linda Välimäki –palkinto (alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen paras pelaaja) – Sara Säkkinen