keskiviikko, 07 lokakuu 2020 10:47

U18: Tässä ovat syyskauden kovimmat pistenikkarit – katso "Tärkeät joukkueelleen" –tilasto

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
SaiPan Mikko Liukkonen on ollut joukkueensa johtavia pelaajia alkukaudella. SaiPan Mikko Liukkonen on ollut joukkueensa johtavia pelaajia alkukaudella.

U18 SM-alkusarjassa pääosa joukkueista on pelannut seitsemästä yhdeksään ottelua. Kokosimme joukkueidensa maaleissa eniten mukana olleiden pelaajien kärjen 69 ottelun jälkeen.

Vähintään viisi ottelua pelanneiden vertailussa ahnaimmin maalintekoon omasta joukkueestaan on osallistunut Jukurien Samuel Chrenka. Ensimmäistä kauttaan Suomessa pelaava 17-vuotias tshekkihyökkääjä on tehnyt viidessä ottelussaan kolme maalia, yli neljänneksen mikkeliläisten alkukauden kaikista maaleista.

Maalipörssin jaetulla kärkipaikalla olevat KooKoon Matic Török ja Lukon Jesse Juhola ovat seitsemällä maalillaan kantaneet joukkueidensa maalintekovastuuta. Török on tehnyt neljänneksen kouvolalaisten alkukauden osumista.

Pisteiden tekijöistä K-Espoon laiturikaksikko Klaus Jõgi – Patrik Saira nousee tilaston kärkipaikoille. Viisi ottelua pelannut K-Espoo on voittanut otteluistaan neljä ja tehnyt niissä 15 maalia. Viron U20 maajoukkueessakin esiintynyt 17-vuotias Jõgi on merkkauttanut viidessä pelissä kahdeksan pistettä ja ollut mukana yli puolessa joukkueensa maaleista.

Pistepörssin kärkikymmeniköstä listalle mahtuvat K-Vantaan Matti Heikkinen ja SaiPan Mikko Liukkonen.
 

Olet nyt

Etsi sivustolta