torstai, 26 maaliskuu 2015 21:37

Jokipojat otti jo toisen kiinnityksen Suomi-sarjan mestaruuteen

Kirjoittanut

Joensuun Jokipojat voitti torstai-iltana Kokkolassa Hermeksen maalein 4-1, ja joensuulaisjoukkue johtaa Suomi-sarjan loppuotteluita voitoin 2-0. Jokipojat voi katkaista ottelusarjan lauantaina kotikaukalossaan.

Kotijoukkue Hermes hallitsi hienokseltaan torstai-illan ottelua, ja kokkolalaisjoukkue iskikin avausmaalin lähes 1 400 katsojan riemuksi. Toisen erän alussa Jokipoikien Jesse Paukku tasoitti lukemat.

Jokipojat karkasi lopulta johtoon viime kaudella Hermeksessä pelanneiden Eetu Rissasen ja Jesse Jormanaisen maaleilla, ja Janne Väyrynen viimeisteli 4-1-loppulukemat tyhjään maaliin.  

Kolmas loppuottelu pelataan lauantaina Joensuussa. Jos Jokipojat ei katkaise sarjaa tuolloin, neljäs ottelu pelataan sunnuntaina Kokkolassa.

Torstaina pelattiin myös karsintoja

Suomi-sarjassa pelataan samaan aikaan pudotuspelien kanssa myös karsintojen kolmatta kierrosta. Torstaina Kiekkokopla voitti AIK:n 6-5 ja Diskos KPK:n 9-1.

Kiekkokopla, AIK ja Diskos jakavat nyt ensimmäisen lohkon kärkipaikan. Lohkojen kaksi parasta saavat oikeuden lisenssinhakuun Suomi-sarjaan kaudeksi 2015-2016.

 

Suomi-sarja kausi kaudelta

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta