perjantai, 31 toukokuu 2019 13:13

Rullakiekon SM-liiga jatkuu Somerolla ja Tesomalla

Kirjoittanut
CSKA Mordorin Jerry Markkula teki hattutempun kun CSKA Mordor ja PEPE kohtasivat toisensa 29.5. CSKA Mordorin Jerry Markkula teki hattutempun kun CSKA Mordor ja PEPE kohtasivat toisensa 29.5. Riku Laukkanen

Toukokuun viimeiset rullakiekon SM-liigan ottelut pelataan Somerolla ja Tesomalla.

 

Rullakiekon SM-liiga jatkui toukokuun 29. päivänä Tesomalla kun CSKA Mordor ja PEPE kohtasivat toisensa. Ottelu päättyi CSKA Mordorin hyväksi 9-6. Ottelun paras pistemies oli CSKA Mordorin Jerry Markkula hattutempullaan. CSKA Mordor nousi tämän ottelun myötä sarjan piikkipaikalle.

Samat joukkuuet kohtaavat Somerolla myös perjantaina 31.5. Ottelu alkaa klo 19.

Perjantaina nähdään myös toinen rullakiekon SM-liigan ottelu kun Koovee Rollers saa vastaansa Pahalammen. Tämä ottelu pelataan Tesomalla alkaen klo 19.

Sarjassa kakkosena CSKA Mordorin jälkeen on tällä hetkellä Pahalampi, kolmossijaa pitää Vuorelan Veikot. Neljäntenä sarjataulukossa on Koovee Rollers ennen PEPEä sekä sarjan hännillä paikkaansa pitävää Solnan joukkuetta.’

Pistepörssin kolmen parhaan pistemiehen paikalla ovat Pahalammen Waltteri Selimgerei, CSKA Mordorin Jerry Markkula sekä Markkulan seurakaveri Teemu Kraneis.

 

Rullakiekon SM-liigan otteuohjelma löytyy täältä.

Rullakiekon SM-liiga kausi kaudelta

Etsi sivustolta