keskiviikko, 19 helmikuu 2020 13:18

Nuorten SM: Jokinen ja Helomaa tiistain tähdet

Kirjoittanut
Janne Jokinen oli maalivireessä TPS:ää vastaan. Janne Jokinen oli maalivireessä TPS:ää vastaan. Mika Kylmäniemi

Nuorten SM-liigassa pelattiin tiistaina kaksi ottelua. HPK ja Ässät jatkavat tiukka keskinäistä kamppailuaan puolivälierien viimeisestä kotiedusta. HPK:n Janne Jokinen ja Ässien Juuso Helomaa olivat tiistain avainpelaajia.

HPK otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun TPS kaatui Rinkelinmäellä. Janne Jokinen teki HPK:n kaksi ensimmäistä maalia ja viimeisteli hattutemppunsa loppusekunneilla tyhjiin. Jokinen on osunut kolmessa viime ottelussaan kaikkiaan viidesti. Koko kauden maalimäärä kasvoi 17:ään. Erkka Seppälä säesti Jokista kuittaamalla syöttöpisteet kaikki maaleihin. Kauden 11 ottelua ovat tuottaneet keskushyökkääjälle pisteet 1+10=11.

Ässät jatkoi pisteputkeaan ja jätti Pelicansin nollille. 16-vuotias Juuso Helomaa pysäytti Ässien maalilla 25 kiekkoa ja pelasi kauden toisen nollapelinsä Nuorten SM-liigassa. U17-maajoukkueen maalivahti on pelannut tällä kaudella 11 peliä A:ssa ja 28 ottelua B-nuorten SM-sarjassa. Ässien ainoasta maalista ottelussa vastasi Oskari Valli, jolle osuma oli kauden yhdeksäs.

Ottelut tiistaina 18.2.
HPK – TPS 5-3
Ässät – Pelicans 1-0

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta