lauantai, 14 syyskuu 2019 15:22

Karri Forsblomin tehoilta takasi pisteet TUTO Hockeylle Nuorten SM-liigassa – “Oltiin kärsivällisiä loppuun asti”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Karri Forsblom Karri Forsblom Leeni Pellinen

TUTO Hockey ja Mikkelin Jukurit pelasivat Nuorten SM-liigan perjantai-illan kierroksella viihdyttävän ottelun, jossa voittaja ratkesi tasaisen väännön jälkeen isäntien vahvaan kolmanteen erään. Pisteet jäivät Turkuun maalein 3–2.

Tahtipuikkoa illan ottelussa heilutti TUTO Hockeyn hyökkääjä Karri Forsblom, joka oli mukana joukkueensa jokaisessa osumassa viimeistellen tehopisteet 1+2.

– Oli kyllä hyvä peli joukkueelta ja kenttäkin pelasi tosi hyvin. Mukavaa tietenkin pisteitäkin vähän tehdä. Oli kyllä koko joukkueen voitto. Maalivahti oli hyvä, joukkueen panosta kovasti kehunut illan sankari tiivisti tunnelmiaan heti ottelun jälkeen.

Kamppailussa edettiin tasatahtia ja molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa ottelussa. Jukurit hallitsi hienokseltaan ottelun ensimmäistä erää, ja työ palkittiin erän viimeisellä minuutilla, kun Aleksi Soijärvi siirsi vierailijat ylivoimalla 1–0-johtoon.

Kotijoukkue ei lannistunut vaan tuli vahvalla ilmeellä toiseen erään, jossa TUTO näytti niin ikään ylivoimaosaamistaan, kun Tommi Eriksson niittasi pelin tasoihin.

Toisen erän loppupuolella nakuteltiin vuorotellen maalit mieheen 38 sekunnin välein, kun ensin Eetu Sarell vei Jukurit 2–1-johtoon ja heti perään Mark Viitanen toi isännät tasoihin.

Ratkaisijaksi nousi illan tehopelaaja Forsblom, joka iski ottelun voittomaalin heti kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla hienon ylivoimakuvion päätteeksi.

– Sellainen pitkäjänteisyys oli tänään se ratkaisu, että oltiin kärsivällisiä loppuun asti ja jaksettiin hyvin painaa neljällä kentällä. Mä luulen, että ne oli tänään voiton avaimet, Forsblom analysoi.

TUTO:n kopissa katseet kääntyvät pian jo huomiseen, sillä seuraava koitos on edessä heti lauantaina, kun Kupittaalle saapuu vieraaksi Tappara.

– Hyviä asioita otetaan tästä huomiselle mukaan. Tänään oli mun mielestä kokonaisvaltaisesti hyvä peli, että puolustettiin hyvin ja hyökättiin hyvin joukkueena. Se on kuitenkin uusi peli ja siihen pitää valmistautua uudestaan. Tämä päivä ei siihen auta, että huomenna pärjättäis paremmin, 20-vuotias LeKi-kasvatti muistutti.

Neljättä kauttaan TUTO:n riveissä kiekkoileva Forsblom siirtyi Turkuun nimenomaan Tapparasta, joten huomiseen peliin on helppo syttyä, kun vastujan riveissä pelaa tuttuja kavereita.

– No, ihan kaikkea ei viitsi meidän suunnitelmista paljastaa, jos vastustaja sattuu scouttaamaan, mutta kovalla taistelulla ja meidän brändin näköisellä jääkiekolla mä luulen, et me hoidetaan se, hyväntuulinen TUTO-hyökkääjä päätti luottavaisena.

TUTO Hockey - Tappara A ottelu lauantaina 14. syyskuuta Marli Areenalla kello 17.00 alkaen.

Ottelun TUTO Hockey – Jukurit tilastotapahtumat tulospalvelussa
Karri Forsblomin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä

Olet nyt