maanantai, 08 lokakuu 2018 12:15

Nuorten SM: Sportin putki kulkee – Nyt jo sarjakakkoseksi! Maalikooste Blues-ottelusta

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Sportin viime kierrosten tehopelaajiin on kuulunut maaliputkessa oleva Ville Immonen. Sportin viime kierrosten tehopelaajiin on kuulunut maaliputkessa oleva Ville Immonen. Pasi Mennander

Sport on yksi Nuorten SM-liigan kuumimmista joukkueista juuri nyt. Vaasalaiset ottivat sunnuntaina Bluesia vastaan viidennen peräkkäisen voittonsa ja nousivat sarjataulukossa espoolaisten ohi toiseksi.

Sport on voittanut 14 ottelustaan yhdeksän varsinaisilla peliajoilla. Kauden kymmenes voittopeli ratkesi sunnuntaina jatkoajalla, kun joukkueen kapteeni, puolustaja Eemeli Ylitalo laukoi ratkaisun ylivoimalla ajassa 63.45.

Joukkueen paras pistemies alkukauden otteluissa on ollut Eetu Mäki. 18-vuotias laitahyökkääjä on kuuden ottelun pisteputkessa (2+6). Mäki pelaa jo kolmatta kauttaan Nuorten SM-liigassa. Viime kauden runkosarja tuotti 35 ottelussa pisteet 11+13=24, kuluva syyskausi 14 ottelussa 5+14=19. Mäki jakaa myös sarjan tehopörssin ykköspaikan lukemalla +15.

Santeri Haarala on joukkueen paras maalintekijä yhdeksällä osumallaan, joista neljä on tullut ylivoimalla. Haarala on sarjan yv-maalarien jaetulla kärkipaikalla. Viime kaudella Haarala teki tulokaskaudellaan Nuorten SM-liigassa 24 ottelussa seitsemän maalia.

Viime kierroksilla Sportin maalitykiksi on noussut neljän ottelun maaliputkessa oleva Ville Immonen. 18-vuotias keskushyökkääjä on kolminkertaistanut jaksolla syyskauden maalimääränsä.

Ottelun maalikooste - Yhteistyössä Ruutu:


Ruutu tarjoaa Nuorten SM-liigan ottelut suorina lähetyksinä.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia