sunnuntai, 29 tammikuu 2017 18:50

BSM: HPK paranteli asemiaan

Kirjoittanut
BSM: HPK paranteli asemiaan Suomen Jääkiekkoliitto

HPK otti kolmesta ottelustaan kahdeksan pistettä, Ilves vei pisteet Jokereilta huimalla kirillään.

Ankara taistelu pisteistä ja sarjasijoituksista jatkuu jännittävänä B-nuorten SM-sarjassa. Kärpät jatkaa yhä sarjakärjessä, mutta sen ajoittain hyvinkin suureksi kasvanut sarjajohto on kaventunut nyt kuuteen pisteeseen.

Aiemmin flunssaepidemian takia kaksi otteluaan siirtämään joutunut HPK urakoi tällä viikolla kolme ottelua. Se onnistui voittamaan ne kaikki. HPK otti ensimmäisen voittonsa tällä kaudella sekä Kärpistä (4-3) että Bluesista (3-0). Jokerit kaatui jatkoajan päätteeksi 6-5.

Viikon kenties makeimman voiton nappasi Ilves, joka nousi 2-5 -tappioasemasta huimaan 7-5 -voittoon Jokereista. Tupsukorvien nousu alkoi kolmannen erän puolivälissä, kun he iskivät kaksi maalia saman alivoiman aikana. Tasoitusmaali syntyi vain reilun minuutin päästä edellisestä maalista ylivoimalla. Ilveksen sankariksi nousi Lassi Korpela, joka viimeisteli kolme osumaa ja syötti yhden.

HPK:n lisäksi TPS:lla ja Tapparalla oli voitokas viikko. TPS kaatoi omissa otteluissaan HIFK:n 4-1 ja KalPan 4-2. Tappara puolestaan kukisti HIFK:n 7-3 ja Kärpät 4-2.

B-nuorten SM-sarjaa pelataan jälleen ensi viikolla kymmenen ottelun verran.
 
Otteluohjelman näet täältä. Sarjataulukon ja tilastoja pääset katsomaan täältä.

 

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia