maanantai, 21 marraskuu 2016 13:49

BSM: Kärpät voittoputkessa – sarjajohto kahdeksan pistettä

Kirjoittanut
Zdenek Sedlák on ollut Kärppien ylivoimainen pistenikkari B-nuorten SM-sarjassa. Zdenek Sedlák on ollut Kärppien ylivoimainen pistenikkari B-nuorten SM-sarjassa. Kärpät

Kärpät hallitsee Nuorten SM-liigan tavoin myös B-nuorten SM-alkusarjaa. Kärppien voittoputki venyi viikonloppuna jo kahdeksaan otteluun.

Lauantaina Kärpät kohtasi Tampereella Tapparan kierroksen kärkiottelussa. Ratkaisu saatiin vasta jatkoajalla, kun Arttu Nevasaari onnistui ajassa 64.46. 16-vuotias U17-maajoukkueen hyökkääjä on tehnyt 13 ottelussaan 10 maalia ja on joukkueensa toiseksi paras maalintekijä Zdenek Sedlákin jälkeen.

Sunnuntaina vieraskiertue jatkui Porissa. Oululaisten tehopelaajaksi nousi joukkueen pistepörssin ylivoimainen ykkönen Sedlák, joka merkkautti pisteet 1+2.

Toisen polven tshekkikiekkoilija on pelannut B-nuorten SM-liigassa 16 ottelua pistein 12+15=27. Myös debyttiottelu Nuorten SM-liigassa on takana. B-nuorten SM-alkusarjan istepörssissä Sedlák on kolmantena KalPan Aleksi Klemetin ja Leevi Aaltosen jälkeen.

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta