maanantai, 31 lokakuu 2011 10:28

NSM: Sport voittoputkessa Jean Aurenin johdolla

Kirjoittanut

FOL_Jean_Auren_Vaasan_Sport_3877.jpgVaasan Sport voitti viikonlopun molemmat ottelunsa nuorten SM-liigassa ja venytti voittoputkensa jo kuuteen otteluun. Viikonlopun pistenikkari oli Jokerien Sami Salminen.

Sportin Jean Auren pelasi kauden toisen nollapelinsä ottelussa Lukkoa vastaan. Aurenin 33 torjuntaa siivittivät Sportin 3-0-voittoon. Auren on noussut nuorten SM-liigan kuumimpien maalivahtien joukkoon ja samalla torjuntaprosenttitilaston ykköseksi lukemalla 93,55.

Sportin voittoputki jatkui sunnuntaina, kun vaasalaiset kukistivat JYPin voittomaalikilpailun jälkeen 4-3. Sportin voittoputkella on mittaa jo kuusi ottelua.

K-Vantaan hyökkääjä Niko Aitero teki hattutempun lauantain ottelussa TPS:ää vastaan. TPS voitti ottelun 8-6. Aitero on kerännyt nyt kahdeksassa ottelussaan tehot 6+5.

Maalipörssin kärjessä olevan Ässien Aki Juuselan vire kesti myös viikonloppuna. Juusela iski HPK:ta vastaan tehot 2+1. Juusela nousi nuorten SM-liigan pistepörssin kakkoseksi tehoillaan 16+9.

Blues teki KalPaa vastaan yhdeksän maalia. Espoolaiset ovat tehneet kaudella jo 79 maalia, 4,65 maalia ottelua kohden. Vain sarjakärjessä oleva Jokerit on pystynyt parempaan maalintekotehokkuuteen (ka. 4,82).

Lukko-sentteri Joonas Kalliola syötti kolme maalia raumalaisten voittaessa Oulussa Kärpät 4-1. Kalliola on kerännyt peliaikaa keskimäärin 22.55 minuuttia ottelua kohden, joka on hyökkääjien kolmanneksi korkein lukema Tapparan Arttu Ilomäen (23.28) ja Jokerien Teuvo Teräväisen (23.04) jälkeen.

Jokerien Sami Salminen oli viikonlopun tehomies nuorten SM-liigassa. Salminen keräsi sunnuntain Ilves-ottelussa peräti tehot 2+4, kun Jokerit voitti tamperelaiset selvästi 9-2. Salmisen teholukema ottelusta oli mainio +5 (5-0). Salminen on kerännyt 11 ottelustaan pisteet 7+13=20 ja on vähintään 10 ottelua pelanneiden tehokkain  pistekeskiarvolla 1,82. Tehopörssissä +14 (20-6) riittää  jaettuun kakkossijaan.

KalPa oli tehokkaana sunnuntaina HIFK:ta vastaan. Joukkue teki toisessa erässä vajaassa 12 minuutissa neljä maalia ja ratkaisi ottelun edukseen. KalPan maalissa Henri Kiviaho torjui 43 kiekkoa. Viisi ottelua pelannut Kiviaho kuuluu liigan kärkimaalivahteihin tilastolukemillaan 1,82/ 93,48.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta