perjantai, 18 marraskuu 2011 09:52

NSM: Tappara kuritti Ilvestä

Kirjoittanut
Nuorten SM-liiga palasi maajoukkuetauolta. Keskiviikon otteluissa voitokkaita olivat JYP ja K-Vantaa. Torstaina Tappara kaatoi selvästi Ilveksen.


JYP iski Lukkoa vastaan ratkaisun päätöserän alussa, kun se teki kaksi maalia ja karkasi 5-1-johtoon. JYPin tehomiehiin kuuluivat Topi Nättinen (2+1) ja Markus Nenonen (1+2). JYP nosti 6-1-voittonsa myötä sijoitustaan myös sarjataulukossa, ja joukkue on nyt neljäntenä vain kaksi pistettä kakkossijasta.

K-Vantaa hankkiutui SaiPaa vastaan toisessa erässä jo 3-0-johtoon, mutta SaiPa nousi 3-2:een vielä saman erän aikana. Päätöserä oli maaliton. K-Vantaan Niko Wallenius onnistui jälleen maalinteossa. Wallenius on joukkueensa maaliykkönen 11 osumallaan ja nuorten SM-liigan maalipörssin Top 10:ssä.

Tappara voitti edellisen Tampereen paikalliskamppailun 3-1 ja oli parempi myös torstaina selvin lukemin 7-1. Tappara oli tehokkaana 2. erän loppupuolella, kun se teki kolme maalia vajaassa viidessä minuutissa. Tapparan tehokkain oli Arttu Ilomäki, joka kokosi pisteet 2+1. Ilomäki on myös Tapparan kauden paras pistemies luvuin 10+17=27, jotka riittävät pistepörssin viitospaikkaan. SM-liigassa debytoinut puolustaja Otto Räty teki kauden viidennen maalinsa ja keräsi teholukeman +3.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta