lauantai, 19 marraskuu 2011 00:00

Nuorten SM: Sportin Michal Kristof perjantain tehomies

Kirjoittanut
Nuorten SM-liiga jatkui perjantaina viidellä ottelulla. Illan maalitykki oli Sportin slovakialaisvahvistus Michal Kristof.


Sport - Pelicans 6-3
Kahden erän jälkeen Sport johti 2-0, mutta kolmannessa erässä iskettiin peräti seitsemän maalia. Sportin slovakkihyökkääjä Michal Kristof oli hurjassa vireessä iskemällä ottelussa tehot 4+1. Kristof on kerännyt 22 ottelustaan pisteet 10+11 ja johtaa Sportin tehopörssiä ylivoimaisesti lukemalla +9. Pelicansilta Juho Kiiski teki kaksi maalia.

TPS - Blues 3-4 VL
TPS nousi 1-3-tappioasemasta jatkoajalle ja voittomaalikilpailuun, mutta Blues vei lopulta pisteet, kun kaikki kolme espoolaisten ampujaa voittomaalikilpailussa onnistuivat. Bluesin Aleksi Järvinen syötti varsinaisella peliajalla kaksi maalia.

K-Vantaa - Tappara 2-3
Tappara haki vierasvoiton Tikkurilasta. Kirvesrinnat hallitsivat laukauksia 73-48 ja K-Vantaan maalissa Patrik Pöllänen torjui 48 kertaa. Tapparan tehomies oli joukkueen pörssikärki Arttu Ilomäki (1+1).

HIFK - Kärpät 3-0
HIFK:n Jaakko Simola torjui 28 kertaa ja pelasi kauden toisen nollapelinsä. IFK:n tehoista vastasivat puolustajat: Mikko Vainonen teki ensimmäisen ja Jori Pakkanen kolmannen maalin, Juuso Salmi keräsi kaksi syöttöpistettä.

HPK - Jokerit 0-3
Joonas Korpisalolle 18:s pelattu ottelu toi kauden ensimmäisen nollapelin 26 torjunnalla. Korpisalo on maalivahtien voittotilaston ylivoimainen ykkönen. Perjantain voitto oli kauden 14:s.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta