perjantai, 02 joulukuu 2011 09:53

Nuorten SM: Sport-ketju hurjana

Kirjoittanut

ASM_Janne_Pitkajarvi_Kim_Ranta_Aho_3095.jpg
Nuorten SM-liigan keskiviikon kierroksella ykköstähtien joukkoon nousi Vaasan Sportin kakkosketju Janne Pitkäjärvi - Jens Östman - Markus Nässlin.


TPS - Blues 0-6Viime kaudella Blues-paidassa 25 maalia iskenyt Mika Mörsky on palannut tehokkaana Blues-paitaan Sportista. TPS:ää vastaan Mörsky kokosi tehot 2+1. Puolustaja Ahti Oksanen syötti kolme maalia. Rasmus Reijola torjui kauden toisessa nollapelissään 21 kertaa.

Jokerit - Pelicans 3-2
Sami Salminen oli Jokerien tehomies Pelicansia vastaan. Salminen oli mukana kaikissa joukkueensa maaleissa tehoilla 2+1 ja nousi Jokerien sisäisen pörssin kakkoseksi saldolla 11+17=28. Jokerit kasvatti voittoputkensa jo kuuteen otteluun.

HPK - Lukko 5-1
HPK-maalissa Juuse Saros torjui 41 kertaa (21 torjuntaa toisessa erässä) ja johdatti joukkueensa voittoon. HPK ratkaisi ottelun päätöserän alkupuolella, kun se iski kaksi maalia puolessatoista minuutissa. Marko Rairama syötti kolme maalia ja on joukkueensa paras pistemies (10+14=24).

Tappara - Sport 5-9
Sportin kakkosketju oli Tapparalle liikaa. Sentteri Jens Östman teki hattutempun (3+0) ja laituri Janne Pitkäjärvi neljä pistettä (2+2). Toisessa laidassa viilettänyt Markus Nässlin oli kuitenkin kierroksen pelaaja, sillä Nässlin keräsi ottelusta peräti tehot 1+5! Nässlin lähes kaksinkertaisti kauden pistesaaliinsa; lukemat nyt 5+9=14. Jens Östman on tehnyt 12 ottelussaan 10 maalia. Tapparasta Ville Koskela keräsi ottelussa tehot 2+1.

Ässät - Ilves 7-2
Ässät oli väkevä kotiottelussaan Ilvestä vastaan varsinkin ottelun alkupuolella. Toisen erän puolivälissä Ässät johti jo 6-0. Jesse Huhtala teki kaksi maalia ja Olli-Pekka Heinimäki keräsi tehot 1+2. Heinimäki on nuorten SM-liigan syöttöpörssin kuutonen 19 syöttöpisteellään.

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta