maanantai, 20 syyskuu 2010 11:57

Nuorten SM-liiga lauantaina: JYPin Samu Perhonen ja Kärppien Teemu Huttu kierroksen vakuuttavimmat

Kirjoittanut

Nuorten SM-liiga jatkui lauantaina kuudella ottelulla. Sarjan kärjessä ovat täydet pisteet kahdesta ottelusta keränneet Blues, JYP ja Pelicans. Liigaa pelataan seuraavan kerran torstaina, jolloin ohjelmassa on seitsemän ottelua.

Tappara - Sport 4-1
Kotijoukkue teki toisessa erässä kolme maalia kolmeen minuuttiin ja 32 sekuntiin. Puolustajat Juha Korkeamäki (1+1) ja Joonas Liimatainen (0+2) olivat kirvesrintojen tehomiehet.

Ässät - Blues 2-5
Bluesin voittomaali syntyi juuri ennen ottelun puoltaväliä, kun ykkösketjun laitahyökkääjä Niklas Huovila (1+1) onnistui. Espoolaisten liigaryhmään kuuluva puolustaja Kristian Näkyvä keräsi myös tehot 1+1. Blues-maalissa norjalaisvahti Lars Volden torjui 35 kertaa.

HPK - HIFK 3-1
Hämeenlinnalaisten kakkosketjun laituri Teemu Rautiainen teki kaksi maalia, joista toisen tyhjiin viime kevään hopeajoukkue HIFK:n kaadossa. Otto Paajaselle merkittiin 1+1. HPK-vahti Anssi Pesonen torjui ottelussa 35 kertaa ja 2. erän alussa Markus Granlundin rangaistuslaukauksen.

Jokerit - JYP 0-3
JYPin maalivahti Samu Perhonen torjui 30 kertaa ja pelasi nollapelin. Jokerien maalissa Frans Tuohimaa torjui vain 16 kertaa ja joutui antautumaan kahdesti (viimeinen maali tyhjiin). JYPin kaikista maaleista vastasi Oula Palveen johtama kolmosketju.

KalPa - Kärpät 3-4
Kärppien sankari oli keskushyökkääjä Teemu Huttu, joka teki ottelun voittomaalin vain reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Kypärätemppuun ottelussa yltänyt Huttu viimeisteli myös oululaisten ensimmäisen ja kolmannen maalin.

TPS - Pelicans 1-2
Ottelun kaikki kolme maalia syntyivät reilun kuuden minuutin aikana ensimmäisessä erässä. Juhani Tyrväinen teki Pelicansin toisen maalin ja samalla ottelun voittomaalin. TPS:n maalissa Kristian Järvinen torjui 35 kertaa, kun Pelicanin Tuukka Huumoselle merkittiin vain 22 torjuntaa.

Seuraavat ottelut torstaina 23.9.
KalPa - Tappara
Lukko - Pelicans
TPS - Ilves
Sport - Kärpät
HIFK - JYP
HPK - Jokerit
Blues - SaiPa

Olet nyt

Lisää Nuorten SM-liigan uutisia