maanantai, 21 syyskuu 2020 13:19

Maalivahdit loistivat Naisten Liigan viikonlopussa – Viisi nollapeliä!

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Kuortaneen 16-vuotias tulokasmaalivahti Emilia Kyrkkö pelasi liigauransa ensimmäisen nollapelin lauantaina. Kuortaneen 16-vuotias tulokasmaalivahti Emilia Kyrkkö pelasi liigauransa ensimmäisen nollapelin lauantaina. Pasi Mennander

Peräti viisi maalivahtia piti maalinsa koskemattomana Naisten Liigassa viikonloppuna. Viikonlopun aikana pelattiin yhdeksän ottelua, joista viidessä nähtiin täydellinen maalivahtisuoritus.

1. HPK – K-Espoo 0–3
Kiekko-Espoon Minja Drufva otti kiinni kaikki 30 laukausta perjantai-illan ainoassa liigaottelussa. Drufva on pelannut espoolaisten maalilla alkaneella kaudella kahdessa ottelussa, eikä hän vieläkään tiedä, miltä tuntuu päästää maali. Kauden avauspelissään 12. syyskuuta Drufva nollasi Vaasan Sportin.

2. Ilves – HIFK 0–2
HIFK:n Iina Kuusela aiheutti 20 torjunnallaan Ilvekselle kauden avaustappion. HIFK:lle kyseessä oli toinen peräkkäinen nollapeli, tosin viikko sitten sunnuntaina siitä vastasi Kiia Lahtinen. Kuusela on vartioinut HIFK:n maalia neljässä viidestä tämän kauden ottelusta.

3. Lukko – Kuortane 0–5
Team Kuortane on aloittanut kautensa häviöiden ja voittojen vuorotellessa. Lauantaina oli voiton vuoro, kun Lukko kärsi kotonaan 0–5-tappion. Emilia Kyrkkö piti maalinsa puhtaana 23 torjunnallaan. Tulokaskauttaan pelaava Kyrkkö on torjunut Kuortaneen viidestä ottelusta kolmessa torjuntaprosentilla 94,95.

4. K-Espoo – Kärpät 1–0
Kiekko-Espoo on aloittanut kautensa vakuuttavalla viiden ottelun voittoputkella. Otteluista neljässä espoolaiset eivät ole päästäneet maaliakaan. Lauantain pelissä Kärppiä vastaan oli Tiia Pajarisen vuoro pitää maalinsa puhtaana, hän torjui 25 kertaa. Ottelu oli Pajarisen kauden kolmas ja nollapeli toinen.

5. Lukko – KalPa 0–9
Lukolla oli viikonloppuna maalihana tiukasti tukossa, se hävisi ottelunsa yhteismaalein 0–14. KalPalla sujui paljon paremmin, se voitti ottelunsa maalein 16–1. Sunnuntain ottelussa kuopiolaisten Tiina Ranne pääsi vähällä, Lukko laukoi hänen maaliaan kohti vain seitsemän kertaa. Nollapeli oli Ranteen kauden ensimmäinen, pelaamissaan kolmessa ottelussa hän on päästänyt taakseen yhteensä neljä kiekkoa.

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia