perjantai, 18 syyskuu 2020 13:46

Naisten Liigan viikonloppu käynnistyy perjantai-iltana ottelulla HPK–K-Espoo – Tässä koko viikonlopun ohjelma

Kirjoittanut
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Kärppien Oona Havana iski viime lauantaina pelatussa ottelussa Lukkoa vastaan hurjat tehot 4+1. Liigan pistepörssissä hän on sijalla kahdeksan. Kärppien Oona Havana iski viime lauantaina pelatussa ottelussa Lukkoa vastaan hurjat tehot 4+1. Liigan pistepörssissä hän on sijalla kahdeksan. Mika Kylmäniemi

Naisten Liigassa pelataan viikonloppuna yhteensä yhdeksän ottelua. HPK ja Kiekko-Espoo ottavat viikonloppuun varaslähdön jo perjantai-iltana. Lauantaina otteluohjelmassa on viisi peliä, sunnuntaina pelataan kolmella paikkakunnalla.

Viikonlopun kärkikamppailuna voi pitää perjantai-illan HPK–K-Espoo-ottelua. Espoolaiset ovat sarjataulukon kärjessä, HPK sijalla kolme. Eroa joukkueiden välillä on yksi piste (9–8).

Kautensa neljällä vierasottelulla aloittanut Sport pelaa lauantaina ensimmäisen kotiottelunsa. Vastaan asettuu sarjanousija RoKi.

TPS puolestaan päättää neljän kotiottelun putkensa lauantaina ottelulla KalPaa vastaan. KalPa on Liigan toinen puhtaan pelin joukkue, K-Espoon tapaan kuopiolaiset ovat voittaneet kolme ensimmäistä otteluaan ilman pistemenetyksiä.


Perjantain ottelu:
18.45 HPK K-Espoo

Lauantain ottelut:
12.15 Ilves HIFK
12.30 Lukko Kuortane
16.50 TPS KalPa
17.50 K-Espoo Kärpät
18.45 Sport RoKi

Sunnuntain ottelut:
15.30 Kuortane RoKi
15.55 HIFK Kärpät
16.15 Lukko KalPa

 

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia