tiistai, 05 maaliskuu 2019 10:56

Naisten Liigan välierät alkavat tiistaina – Nämä joukkueet taistelevat finaalipaikoista

Kirjoittanut Reetta Valkjärvi
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

Naisten Liigan välierät alkavat tiistaina 5. maaliskuuta. Välierissä vastakkain asettuvat Blues ja KalPa, sekä viime kauden finaaleissakin toisensa kohdanneet Ilves ja Kärpät. Kolmella voitolla pääsee finaaleihin ja hävinneet joukkueet kohtaavat pronssiottelussa.

Blues – KalPa

Runkosarjan voittanut Blues lunasti sijoituksellaan suoran välieräpaikan ja kotiedun välieriin. KalPa pelasi puolivälierät Kuortanetta vastaan, ja eteni puolivälieristä välieriin voitoin 3–1.

Blues ja KalPa ovat kohdanneet tällä kaudella viidesti, joista neljä ottelua on päättynyt Bluesin voittoon. Bluesin suora välieräpaikka tarkoitti myös pitkää taukoa peleistä, ja viimeisen kerran joukkue on pelannut Naisten Liigaa noin kuukausi sitten. KalPa taas on pelannut reilun viikon sisään neljä ottelua puolivälieriä.

Ilves – Kärpät

Runkosarjan toiseksi sijoittunut Ilves saavutti sijoituksellaan suoran välieräpaikan ja kotiedun välieriin. Ilves saa vastaansa Kärpät, joka voitti puolivälieräsarjan HPK:ta vastaan puhtaasti 3-0.

Ilveksen ja Kärppien keskinäiset kohtaamiset ovat päättyneet kolmesti Ilveksen ja kahdesti Kärppien voittoon. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet tasaisia, pois lukien ylemmän jatkosarjan viimeisen ottelun, jonka Kärpät voitti 0–9.

Naisten Liigan pudotuspelit tulospalvelussa

Olet nyt

Lisää Naisten Liigan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta