lauantai, 05 maaliskuu 2016 22:48

Blues hoiti pronssin kotiin Naisten SM-sarjassa - ”Jääkiekko on niin ihana laji”

Kirjoittanut
Blues hoiti pronssin kotiin Naisten SM-sarjassa - ”Jääkiekko on niin ihana laji” Suomen Jääkiekkoliitto

Blues juhlii pronssimitaleja Naisten SM-sarjassa. Kärpät kaatui 6-2.

Ajassa 23:37 kotijoukkue johti 3-0 Linda Välimäen hattutempulla, eikä Kärpät siitä enää noussut. Bluesille pronssi merkitsi mitalin himmenemistä kolmen peräkkäisen kultavuoden jälkeen.

Kärpät on viimeksi ollut mitaleilla 2013, jolloin tuli pronssia. Kärppien juhlahumussa monet kerrat mukana ollut Saija Tarkki oli mitalin karkaamisesta pettynyt, mutta joukkueestaan ylpeä. 

- Kärpät on tiivis, positiivinen ja hienoja ihmisiä sisältävä joukkue. Pelasimme loppukauden ihan äärimmäisen hyvin. Haastettiin JYP hienosti välierissä. Joukkue on kasvanut  kauden aikana. 

- Vaikka nyt ei mitalia tullut kaikki voivat olla ylpeitä itsestään. Uskon, että tämä joukkue on vasta alkuvaiheessa. Se kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessa, Tarkki sanoi.

Tarkin uralle mahtuu SM-mitalien lisäksi kolme MM-pronssia ja olympiapronssi. Tällä kaudella hän esiintyi runkosarjassa harvakseltaan, kuudesti, mutta nousi vahvasti nuoren joukkueen tueksi playoff-vaiheessa. 

- Uskon, että tämä joukkue on vasta alkuvaiheessa. Se kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessa. Tästä  kaudesta otetaan oppia ja hyvät asiat mukaan. 

Oman uransa jatkoa Tarkki ei vielä osannut arvioida tarkemmin.

- Olen nauttinut pelaamisesta niin paljon. Kyllä tää jääkiekko on niin ihana laji. Halu on kova pelata vielä tulevaisuudessa. Kaikki riippuu siitä, missä meidän perhe on taas ensi kaudella, Tarkki viittasi puolisonsa, JYP-maalivahti Tuomas Tarkin tulevaisuudenkuvioihin. 

- Jos kuitenkin pelaan, niin pelaan Kärpissä!

• Blues-Kärpät ottelutapahtumat

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta