perjantai, 04 maaliskuu 2016 15:14

Jääkiekon naisten SM-sarjan finaalit näytetään suorina lähetyksinä

Kirjoittanut Toimitus
Taistelu Naisten SM-sarjan kirkkaimmista mitaleista alkaa lauantaina. Taistelu Naisten SM-sarjan kirkkaimmista mitaleista alkaa lauantaina.

Lauantaina 5.3.2016 alkavat naisten SM-sarjan finaalit Jyväskylän JYPin ja Hämeenlinnan Pallokerhon välillä näytetään suorina lähetyksenä. Lähetykset ovat katsottavissa verkossa sekä Android- ja iOS-mobiilisovelluksilla.

- Vaikka JYP voitti kaikki neljä edellistä kohtaamista runkosarjassa, ei tämä ottelusarja ole todellakaan läpihuutojuttu. HPK:lla on varmasti kova henki päällä Blues-välieräsarjan jälkeen, povaa Suomen Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila.
- On mahtavaa, että fanseatin avulla kiihkeät finaalitunnelmat saadaan välitettyä kotikatsojillekin suorana.

Naisten SM-sarjan kestomenestyjän Espoon Bluesin välierissä kaatanut HPK juhli mestaruutta viimeksi vuonna 2011 ja hakee historiansa toisia kultamitaleita. JYP puolestaan lähtee kirkastamaan kolmea peräkkäistä hopeamitaliaan ja hakemaan historiansa kolmatta pokaalia. Jyväskyläläisjoukkueen edelliset voitot tulivat peräkkäisinä vuosina 1997 ja 1998.

Suora lähetys ensimmäisestä finaaliottelusta alkaa lauantaina 5.3. klo 18.45 ja mestaruuteen tarvitaan kolme otteluvoittoa. Mestari on selvillä viimeistään 13.3.2016 pelattavan viidennen ottelun jälkeen.

Toimi näin:
1. Klikkaa itsesi osoitteeseen www.fanseat.com  tai lataa itsellesi Fanseat-sovellus suoraan Googlen Play-kaupasta tai iTunes -kaupasta.

2. Tarkista kilpailulähetyksen ohjelma ja aikataulu osoitteessa www.fanseat.com.

3. Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä @fanseatcom

4. Ota mukava asento, nauti suorista lähetyksistä ja kannusta suosikkejasi jakamalla kilpailujen parhaat palat somessa hashtägeillä #fanseat ja #NaistenSM 

Olet nyt

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta