lauantai, 30 lokakuu 2010 01:20

"Team Oriflame uudella pelillisellä tasolla"

Kirjoittanut

Naisten SM:n tulokasjoukkue Team Oriflame Kuortaneelta pitää sarjataulukossa perää, mutta joukkue kehittyy pitkin askelin.

- Viime viikonloppuna joukkue nousi taas uudelle pelilliselle tasolle, tappioista huolimatta. Joukkueella on hyvä harjoitusviikko takana ja uudet kujeet edessä, päävalmentaja Jari Risku kertoo.

Alkavana viikonloppuna Team Oriflame kohtaa Ilveksen vieraissa ja JYPin kotona.

- Viikonlopun molemmat vastustajat olemme kohdanneet kertaalleen, joten joukkueet ovat tuttuja ja tiedämme mitä odottaa. Taas tullaan painamaan hommia laikka punaisena, sillä pelaajamme ovat tiedostaneen sen olevan nautittavin ja paras väylä kehityksen tiellä, Risku sanoo.

- Ilves on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Joukkue pelaa hyvin suoraviivaista, voimakasta ja tehokasta jääkiekkoa. Joukkueesta löytyy myös muutama erittäin nälkäinen ja taitava maalintekijä, Risku arvioi lauantain vastustajaa.

- JYP on myös erittäin suoraviivainen ja maaliahne joukkue, joka laukoo joka paikasta sekä ajaa vahvasti maalille. Parhaimmillaan se on erittäin tehokas joukkue.

Naisten SM-alkusarja viikonloppuna:
Lauantaina:
Ilves-Team Oriflame
HPK-KalPa
Blues-Kärpät
LoKV-JYP
Sunnuntaina:
HPK-Kärpät
Blues-KalPa
Team Oriflame-JYP
LoKV-Salo HT

• Naisten SM-sarja jää viikonlopun pelien jälkeen kolmen viikon pituiselle tauolle, kaukaloon palataan 20. marraskuuta - otteluohjelma

Olet nyt