torstai, 23 syyskuu 2010 10:03

Vain LeKi vierasvoittoon Mestis-kierroksella

Kirjoittanut

KooKoo, Sport ja K-Vantaa ottivat kotivoitot keskiviikon Mestis-kierroksella. Vain Lempäälän Kisa onnistui viemään pisteet vieraskaukalosta.

KooKoo - Hokki 4-0

Sarjan suosikkeihin kuuluva KooKoo ratkaisi ottelun kolmannessa erässä. Pasi Järvisen ja Mikko Liukkosen maalit reilun kahden minuutin sisällä olivat liikaa Hokille. Puolustaja Järvinen on kerännyt kolmessa ottelussa tehot 3+1 ja on sarjan maalintekijätilaston jaetulla kärkipaikalla. KooKoon maalissa Mikko Rämö pelasi Mestis-kauden ensimmäisen nollapelin ja johtaa kaikkia maalivahtitilastoja (maalikeskiarvo 1,00, torjuntaprosentti 97,1).

Sport - SaPKo 5-2

Ensimmäinen puolisko ottelusta pelattiin tasan 2-2, mutta Sport voitti jälkimmäiset puolitoista erää 3-0. Tehot 1+1 kerännyt ykkösketjun laituri Antti Jaatinen palkittiin kotijoukkueen parhaana. Ketjun takana puolustanut Tommi Taimi keräsi kolme syöttöpistettä. SaPKon Pekka Lahikainen torjui 32 kertaa, kun Sportin Mikko Rossi selvisi 19 torjunnalla.

K-Vantaa - HeKi 5-1

K-Vantaa onnistui maalinteossa kahdesti kolmannen erän puolivälissä, kun se teki 3-1- ja 4-1-maalit reilussa kahdessa minuutissa. HIFK:n liigaryhmään kuuluva puolustaja Ilari Melart oli yksi illan hahmoista. Melart oli jäällä neljän K-Vantaan maalin aikana ja keräsi pisteet 2+1. Heinolan Kiekko on hävinnyt kaikki kolme otteluaan yhteismaalein 6-19.

D Team - LeKi 1-5

Sarjakakkoseksi tasapistein kärkijoukkue KooKoon kanssa noussut LeKi otti kauden kolmannen voittonsa neljännessä ottelussaan. LeKi on tehnyt joukkueista eniten maaleja, 17. Keskiviikkona LeKin ykköstähdet olivat Lukon liigaryhmään kuuluva keskushyökkääjä Juuso Rajala (1+1) ja puolustaja Jarkko Näppilä (0+2), joka keräsi ottelusta teholukeman +3. D Teamin Niko Kaulio torjui ottelussa vain 14 kertaa selkeästä tappiosta huolimatta, kun LeKin Mikko Pätsille merkittiin 29 torjuntaa.

Olet nyt

Etsi sivustolta