keskiviikko, 22 syyskuu 2010 13:07

Tällainen on Mestiksen kehitysjohtajan toimenkuva!

Kirjoittanut

Arto Sirviö

Suomen Jääkiekkoliitto palkkasi keväällä Mestiksen kehitysjohtajaksi Arto Sirviön. Mitä kehitysjohtajan toimenkuvaan kuuluu? Sirviö selvitti asiaa maanantaina MTV3 MAX:n Mestis-lähetyksessä.

Monipuolisen lajitaustan omaava Sirviö, 48, siirtyi uuteen toimeen toukokuun puolivälissä Ruotsista, Björklövenin urheilupäällikön tehtävistä.

Mestiksen kehitysjohtajan toimenkuva muodostuu kolmen päätehtävän ympärille: Mestis-seuratoiminnan kehittäminen tehtyjen laatuauditointien pohjalta, Mestiksen kehittäminen valtakunnallisena sarjana sekä valtakunnallisten yhteistyökumppaneiden neuvotteleminen Mestikselle.

Näin Sirviö kertoi toimenkuvansa MTV3 MAX:n Mestis-lähetyksessä 20. syyskuuta (haastattelijana Panu Markkanen):

{mp4-flv width="450"}100922_sirvio_max_01_2{/mp4-flv}

{mp4-flv width="450"}100922_sirvio_max_02_5{/mp4-flv}

Sirviö on kokenut kiekkoammattilainen, joka tuntee lajin monesta eri näkökulmasta. Hän on toiminut jääkiekossa huipputasolla pelaajana, valmentajana ja seurajohtajana. Kokemuksia on kertynyt Suomen lisäksi Ruotsista ja Saksasta.

Viimeiset kaksi vuotta Sirviö työskenteli Ruotsissa, ensin Mora IK:n ja viimeisen vuoden ajan Björklövenin urheilupäällikkönä. Kotimaan edelliset työantajat olivat Kouvolan Edustuskiekko ry ja KalPa Hockey Oy.

– Tiedossa on erittäin mielenkiintoinen pesti, kaikille täysin uusi tehtävä, johon astun avoimin ja positiivisin mielin. Lähden suurella mielenkiinnolla kuulostelemaan kenttäväen tunnelmia ja tutkimaan mahdollisuuksia Mestiksen kehittämisessä, Sirviö sanoo.

Olet nyt

Etsi sivustolta