maanantai, 05 joulukuu 2011 11:59

Juujärvi seuraa Lehkosta KooKoon päävalmentajana

Kirjoittanut

kookoo.png

KooKoon tulevaksi päävalmentajaksi on pestattu Juha Juujärvi. Nykyisen päävalmentajan Ismo Lehkosen seuraajaksi palkattu Juujärvi solmi KooKoon kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Juujärvi aloittaa uudessa tehtävässään 1.5.2012, KooKoo tiedotti maanantaina.


Tässä KooKoon tiedote kokonaisuudessaan:

Ansiokasta työtä KooKoon edustusjoukkueessa tekevät valmentajat Jarno Kultanen ja Petri Levänen jatkavat edelleen KooKoon valmennustiimissä kaksivuotisilla sopimuksilla. Puolustajaspesialisti Kultanen jatkaa entisessä roolissaan Juujärven valmentajaparina ja Levänen huolehtii jatkossakin siitä, että KooKoon maalivahdit ovat sarjan eliittiä.

Kempeleeltä lähtöisin oleva Juujärvi on 36-vuotias ammattivalmentaja, joka siirtyy Kouvolaan Tampereen Ilveksen organisaatiosta. Hänellä on vankka valmentajakokemus sekä vahvat näytöt osaamisestaan. Koulutukseltaan Juujärvi on kasvatustieteiden maisteri ja hän on suorittanut myös valmentajan erikoisammattitutkinnon. Juujärvi on toiminut kaudella 2007-2008 Mestiksessä pelaavan LeKin päävalmentajana, kaksi kautta Tampereen Ilveksen SM-Liigajoukkueen valmentajana sekä useita vuosia todella menestyksekkäästi Oulun Kärppien, Tapparan ja Ilveksen nuorten SM-joukkueiden päävalmentajana.

- Tässä uuden valmentajan hakuprosessissa oli mukana useita huippunimiä, joiden joukosta Juha nousi selkeästi ylitse muiden ja valinta oli loppujen lopuksi aika helppo. Suomalaisen huippukiekon valmennuksessa on käynnissä tietynlainen sukupolven vaihdos ja Juha kuuluu ehdottomasti näihin tulevaisuuden huippuvalmentajiin muun muassa Karri Kiven, Lauri Marjamäen ja Tuomas Tuokkolan ohella. Yhtenä isona valintakriteerinä meillä oli myös omien junioreiden huomioiminen, kuten Lehkonenkin on tehnyt. Kouvolassa on paljon hyviä juniorikiekkoilijoita, joita emme voi hukata Kymenlaakson ulkopuolelle vaan meidän tulee auttaa heitä yhdessä juniori-valmentajien kanssa etenemään KooKoossa aina edustusjoukkueeseen asti. Olen näihin sopimuksiin erittäin tyytyväinen. Haluamme seurajohdossa luoda jatkuvuutta seuramme toimintaan ja meillä on selkeä strategia tulevaisuuden osalta. Nämä valmentaja-sopimukset ovat yksi osa tätä isompaa kokonaisuutta ja kun ne on nyt saatu maaliin, voidaan kaikki energia jokaisen osalta tässä seurassa kanavoida loppukauden menestyksen eteen, toteaa KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa.

Olet nyt

Etsi sivustolta