keskiviikko, 27 lokakuu 2010 10:34

Mestis: Mika Norja jatkaa maalivahtitilastojen kärjessä

Kirjoittanut

Mika Norja Kiekko-Vantaa

K-Vantaan Mika Norja on Mestiksen kärkimaalivahti torjuntaprosentilla mitattuna. Sportin Aaro Peltonen on päästettyjen maalien keskiarvoykkönen.

Sarjataulukossa kahdeksantena olevan K-Vantaan Mika Norja on pelannut vantaalaisten maalissa 12 ottelussa ja torjunut niissä seitsemän voittoa. Norjan torjuntaprosentti on vähintään seitsemän ottelua pelanneista paras, 93,5. Mika Norja on myös Mestiksen nollapeliykkönen kolmella nollapelillään.

Maalikeskiarvojen ykkönen, Sportin Aaro Peltonen on päästänyt pelaamissaan 10 ottelussa vain 16 maalia ja on tilaston selkeä ykkönen keskiarvolla 1,58. Mika Norja on tilaston kakkonen lukemalla 2,13.

Eniten voittoja on kerännyt sarjajohtaja Jukureiden maalivahti Teemu Seppänen, joka on voittanut yhdeksän pelaamistaan 12 ottelusta. Seppäsen voittoprosentti (75,0) jää vain hieman Aaro Peltosesta (80,0).

Peliminuutteja on koonnut eniten K-Laserin Antti Rautiola, joka on 13 ottelussa pelannut yli 763 minuuttia, eli vajaan ottelun enemmän kuin Jokipoikien Antti Härmä.

Olet nyt

Etsi sivustolta