Pasi Mennander

Pasi Mennander

N16-ikäisten tyttöjen Tulevaisuuden Tähdet -leiri järjestetään Kuortaneen urheiluopistolla 12.–15.8.2020. Leirille on kutsuttu yhteensä 68 vuosina 2005–2007 syntynyttä tyttökiekkoilijaa – kahdeksan maalivahtia, 24 puolustajaa ja 36 hyökkääjää.

Naisleijonien jää- ja otteluleiri päättyi perjantaina 31.7.2020 hieman erilaisen päiväohjelman kera. Pelaajat kisailivat keskenään eri rasteilla, mm. pienpelin, tarkkuustehtävien ja tietokilpailun puitteissa. Kuvat ja videot: Ville Järvinen ja Tiina Karinen.

Naisleijonien maanantaina käynnistynyt jää- ja otteluleiri päättyi perjantaina. Leirin aikana joukkue pelasi kaksi harjoitusottelua poikajoukkueita vastaan. Tiistaina kaatui KooKoon U17-joukkue 9–1, torstaina tuli tappio Pelicansin U18 Akatemia -joukkueelle maalein 3–7. Tässä kuvia molemmista otteluista! Kuvat avautuvat isompina klikkaamalla.

Vierumäellä leireilevä naisten maajoukkue pelasi torstaina iltapäivällä leirin toisen harjoitusottelunsa. Vastaan asettunut JuniorPelicansin U18 Akatemia -poikajoukkue oli ottelussa parempi maalein 7–3.

keskiviikko, 29 heinäkuu 2020 11:29

Noora Tulus iski Naisleijonien kauden avausmaalin

Hyökkääjä Noora Tulus ehti Naisleijonien pelaajista ensimmäisenä maalintekoon uudella kaudella 2020–21.

Naisleijonien joukkue pelaa jää- ja otteluleirillään kaksi harjoitusottelua poikajoukkueita vastaan. Tiistai-iltana Vierumäellä pelatussa avauspelissä Naisleijonat kukisti KooKoon U17-joukkueen maalein 9–1.

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet ovat leireilleet viimeisimmän viikon ajan Vierumäellä. Joukkueilla on ollut ohjelmassaan testi- ja opintoleirit.

Naisleijonien joukkue kokoontui maanantaina Vierumäellä jää- ja otteluleirille. Leiri päättyy perjantaina.

Miten Pikkuleijonien testi- ja opintoleiri on sujunut? Mitkä ovat U18-ikäluokan maalivahtien vahvuudet? Entä mitkä ovat Aku Koskenvuon omat vahvuudet? Haastattelu: Joukkueenjohtaja Hannu Saintula.

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennusryhmään liittyneelle Tero Määtälle testi- ja opintoleiri on ollut ensimmäinen tapahtuma Pikkuleijonissa. Joukkueenjohtaja Hannu Saintula tiedusteli Määtän tunnelmia leirin lähestyessä huipennustaan, kahta leiriottelua.

Etsi sivustolta