Sini Löfman

Sini Löfman

keskiviikko, 14 elokuu 2019 11:12

Suomen U20-joukkue elokuun Venäjän turnaukseen

Alle 20-vuotiaiden Venäjän turnaus pelataan Permissä 20.-26.8. Suomi lähtee turnaukseen seuraavalla kokoonpanolla:

Suomen U17 poikien maajoukkue pelaa Ruotsissa Finnkampen -ottelut 23., 24. ja 25.8. Alla joukkueen kokoonpano.

 

Alle 18-vuotiaiden tyttöjen EHT-turnaus pelataan Tshekissä 20.-25.8.2019. Päävalmentaja Mira Kuisman johdolla turnaukseen lähtee seuraava joukkue:

Suomen U18-maajoukkue on leireillyt Vierumäellä läpi helteisen heinäkuun viikon. Ohjelmassa on ollut niin jää- kuin oheisharjoituksia sekä koulunkäyntiin liittyviä asioita. Torstaina joukkue pääsi testaamaan tasonsa U19-ikäluokan maajoukkuetta vastaan ottelussa, joka päättyi vanhemman ikäluokan 3–1-voittoon. Yksi U18-joukkueen leirillä ja torstain taistossa pelanneista on Brad Lambert, jonka ajatuksia leiristä voit kuulla oheisella videolla.

Suomen U19-maajoukkue otti voittomaalikilpailun jälkeen 3–2-voiton Sveitsistä, kun U20-ikäluokan turnaus jatkui Vierumäellä.

Suomen U20-maajoukkue otti Vierumäen turnauksen toisessa ottelussaan niukan 6–5-voiton Tshekistä.

Suomen maaleista ottelussa vastasivat kahdesti osunut Lenni Killinen, Samuel Salonen, Patrik Puistola, Anton Lundell ja Lassi Thomson.

Suomen joukkueen kapteenina ottelussa nähtiin puolustaja Ville Heinola, joka solmi hiljattain kolmivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura Winnipeg Jetsin kanssa.

Videolla Heinolan ajatuksia Tshekki-voitosta ja muun muassa Jetsin tulevasta leiristä.

Suomen U19-joukkueen päävalmentaja Juha Vuori oli tyytyväinen Suomen 5-4-voittoon Tshekistä Vierumäellä pelattavan turnauksen avauspäivänä.

Suomen U20-joukkue avasi ottelukautensa Vierumäellä selvällä 8–1-voitolla Sveitsistä. Suomen joukkueen keskushyökkääjä Anton Lundell oli luonnollisen tyytyväinen selvään voittoon, vaikka myönsikin, että kauden avausottelu vaati myös hieman totuttelemista. Videolla on Lundellin mietteitä Sveitsi-pelistä ja kuluvasta kesästä.

Naisleijonienkin maalilta tuttu Meeri Räisänen oli yksi valmentajista, kun 44 nuorta tyttömaalivahtilupausta kokoontui hiljattain yhteen leirille Slovakian Hamuliakovoon. 

Slovakiassa pidetyllä Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n maalivahtileirillä nähtiin suomalaisosaamista myös valmennuspuolella, kun peliuransa jälkeen valmennuspuolelle vaihtanut ex-huippumaalivahti Tuomas Tarkki nähtiin opastamassa tyttömaalivahtilupauksia.

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta