tiistai, 24 marraskuu 2015 09:55

Seuratoiminnan kehittämistuen haku 2016 on käynnistynyt

Kirjoittanut

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa veikkausvoittovaroista vuodelle 2016 seuratukea 4 miljoonaa euroa. Seuratoiminnan kehittämistuen haku on avautunut ja päättyy 18.12.2015 klo 16.15.

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. 
 
Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. 
 
Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.
 
Seuratukea haetaan kaksivaiheisesti siten, että ensimmäisessä vaiheessa hakija täyttää sähköisen hakemuksensa Seuraverkossa osoitteessa www.seuraverkko.fi.
 
Toisessa vaiheessa hakija tallentaa sähköisessä ympäristössä tekemänsä hakemuksen pdf-tiedostona, tulostaa hakemuksen, allekirjoittaa sen ja postittaa opetus- ja kulttuuriministeriölle osoitteeseen: Opetus- ja kulttuuriministeriö, PL 29, 00023 Valtioneuvosto.
 
Hakuohjeet luettava huolellisesti!!
 
Hakuohjeet liitteessä!
Viimeksi muutettu tiistai, 24 marraskuu 2015 10:05

Etsi sivustolta