Pasi Mennander

Pasi Mennander

Nuorten SM-liigan neljästä välieräjoukkueesta on nyt varmistunut kaksi. Kärpät ja Pelicans ovat mukana lauantaina käynnistyvissä välieräsarjoissa.

Kajaanin Hokki varmisti tiistaina toisena joukkueena paikkansa Mestiksen karsinnoissa. Sunnuntaina karsintapaikkansa oli varmistanut Porvoon Hunters.

C-nuorten SM-sarjan runkosarjavaihe pelattiin päätökseensä viikonloppuna.

Julkaisemme nyt kootusti C-nuorten SM-sarjan kauden 2018–19 runkosarjapalkintojen saajat ja tähtikenttien pelaajat! Nimeä klikkaamalla pelaajakorttiin.

Julkaisemme nyt kootusti B-nuorten SM-sarjan kauden 2018-19 runkosarjapalkintojen saajat ja tähtikenttien pelaajat! Nimeä klikkaamalla pelaajakorttiin.

Oulun Kärpät varmisti ensimmäisenä joukkueena paikkansa Nuorten SM-liigan välierissä. Kärpät otti kolmannen voittonsa HPK:sta sunnuntaina, loppuluvut Raksilassa pelatussa ottelussa olivat 4–2.

Suomi-sarjan välieräsarjojen voittajat huipentavat kautensa Mestis-karsinnoissa. Sunnuntaina varmistui ensimmäinen karsija, kun Porvoon Hunters otti kolmannen voittonsa K-Espoosta.

Blues kukisti Ilveksen Naisten Liigan finaalisarjan toisessa osaottelussa. Sunnuntaina Tesomalla pelattu ottelu päättyi maalein 2–5. Blues johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 2–0, mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa. Kolmas osaottelu on ohjelmassa torstaina.

Naisten Liigan finaalisarjan toinen osaottelu Ilves–Blues käynnistyy Tampereen Tesomalla sunnuntaina kello 12:15. Lauantain avausottelussa Blues oli parempi maalein 6–1.

Nuorten SM-liigan puolivälierissä oli lauantaina kolmen vierasvoiton päivä. Kahdessa parissa sarja on katkolla sunnuntain kolmansissa osaotteluissa.

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta