Antti Seppänen

Antti Seppänen

Nuorten SM-liigassa esiintyi kaudella 2014-15 lähes 600 pelaajaa. Poimimme listalta 100 parasta pistemiestä ja etsimme, missä he pelaavat juuri nyt. Lue selvitys ja katso, miten nuorten pelaajien ura on edennyt.

Pohjois-Amerikan kakkossarja AHL:ssä kausi on puolivälissään. Suomalaispelaajia ei löydy aivan pistepörssin kärkisijoilta, mutta Suomi-kiekon tulevaisuuden nimet ovat ottaneet paikkansa sarjan kärkijoukkueiden avainpelaajina.

JYP johtaa C-nuorten SM-sarjaa neljän kierroksen jälkeen ilman pistemenetyksiä. Myös Blues on edennyt voitosta voittoon. Viime viikonloppuna nähtiin myös hattutemppuja, kun Jokipoikien Rasmus Kuiri ja Tapparan Topi Rönni näyttivät maalinteon mallia.

C-nuorten SM-sarjassa käynnistyi vuoden vaihduttua kymmenen ikäluokan parhaan joukkueen kesken. Syyskauden karsintasarjoja hallitsivat Kärpät ja Jokerit.

B-nuorten SM-sarja jatkui viikonloppuna 10 ottelulla. Otteluista viisi päättyi maalin erolla. Kahden voiton viikonloppuun pystyivät vain Jokerit ja HIFK. Jokerien Niko Kautiainen vietti kolmen maalin iltapäivää lauantaina Ässiä vastaan.

maanantai, 14 tammikuu 2019 11:20

Nuorten SM: Kärpät jatkaa voittoputkessa

Nuorten SM-liigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Kärpät jatkoi huippuvirettään myös Tapparaa vastaan. HIFK haki pisteet alavireiseltä KalPalta.

Nuorten SM-liigan lauantain kierroksella avainpelaajiksi nousivat Kärppien Niko Kuiri, Sportin Lari Heikkinen ja Bluesin Jaakko Haarti. Sarjakärki Pelicans takoi ylivoimaosumia HPK:ta vastaan.

Nuorten SM-liigan perjantain kierroksen yllätystuloksesta vastasi Jukurit, joka kaatoi sarjakärki Pelicansin. Katso, ketkä nousivat illan avainpelaajiksi.

10 joukkueen B-nuorten kevätkauden SM-sarja käynnistyi viikonloppuna kahdella kierroksella. Syyskauden suvereeni hallitsijajoukkue Kärpät aloitti kevätkauden murskaavasti voittamalla TPS:n ja HIFK:n yhteismaalein 15-0.

Nuorten SM-liiga jatkui lauantaina täydellä viiden ottelun kierroksella. Päivän tähtipelaajiksi nousivat kolmen maalin iltaa viettäneet Kärppien Eetu Päkkilä ja Pelicansin Samuel Salonen.

Etsi sivustolta