tiistai, 25 syyskuu 2012 15:37

Näin mukaan jääkiekkoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

 

Huoltajaksi?

OLETKO Huoltaja-AiNESTA?

Oletko luonteeltasi avulias, positiivinen ja yhteistyökykyinen? Haluatko olla täysillä mukana junnukiekon arjessa? Jos kyllä, kannattaa sinun kysyä onko lähiseurasi junnujoukkueessa huoltajan pesti avoinna.

Lue lisää

Valmentajaksi tai ohjaajaksi?

Valmentajaksi TAI ohjaajaksi?

Jos haluat oppia ja opettaa, tervetuloa hauskan, haasteellisen mutta samalla antoisan harrastuksen pariin! Seurojen nykyiset ja tulevat kiekkotähdet ympäri Suomen tarvitsevat motivoituneita valmentajia ja ohjaajia.

Lue lisää

harrastamaan?

Harrastekiekosta löytyy sarjoja lapsille, aikuisille, naisille ja miehille – kaikille, jotka haluavat nauttia pelaamisesta ilman taklausjääkiekon riskejä. Perinteisesti luistellen, kesällä rullakiekkoa. Viritä vanhat taitosi tai aloita uuden harrastuksen parissa!

Lue lisää

Erotuomariksi jääkiekkoon

Erotuomariksi?

Kiinnostaako sinua ryhtyä jääkiekkotuomariksi? Tarjolla on hyvä ja kiinnostava liikuntaharrastus Suomen ykköslajin parissa. Tämä harrastus ei maksa kuin vaivan – harrastajalle päinvastoin maksetaan kuntoilusta.

Lue lisää

Finland Hockey Pool

Yhteistyökumppaniksi

Haluaako yrityksesi olla mukana suomalaisen jääkiekon ykkösketjussa? Suomen suosituin urheilulaji tarjoaa monia yhteistyömahdollisuuksia riippuen yrityksesi koosta, tavoitteista ja strategisista linjauksista.

Lue lisää

Vapaaehtoistyöntekijäksi jääkiekkoon

VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÄKSI?

Seurat ympäri maan tarvitsevat innokkaita tekijöitä mitä erilaisimpiin tehtäviin. Jääkiekkoliitossa apuvoimia tarvitaan mm. kotimaaotteluissa. Keväällä 2011 alkaa haku 2012 ja 2013 MM-kotikisojen vapaaehtoistehtäviin.

Lue lisää

Tule junnupelaajaksi

TULE MUKAAN Junnupelaajaksi

Haluatko pelata vauhdikasta peliä ja kuulua joukkueeseen, josta jokaiselle löytyy kavereita? Jääkiekkojunnuja on yli 50 000, joista lähes 5 000 tyttöjä. Kysy lähiseurastasi kuinka pääset mukaan pelaamaan!

Lue lisää

 

Luettu 5494 kertaa Viimeksi muutettu perjantai, 28 syyskuu 2012 12:32
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Terveelliset elämätavat

C-nuorten SM-sarja kausi kaudelta

Etsi sivustolta