tiistai, 10 joulukuu 2019 14:30

Kiekko-Vantaa voittoputkessa BSM:ssä oikeaan aikaan – Justus Juntunen: ”On ollut tosi hieno kausi koko jengiltä”

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Hyökkääjä Justus Juntunen. Hyökkääjä Justus Juntunen. Artikkelin kuvat: Riku Laukkanen ja Mika Kylmäniemi

B-nuorten SM-alkusarjassa Kiekko-Vantaa lähtee päätösviikonlopun peleihin kolmen ottelun voittoputkessa. Paikka kymmenen joukkueen SM-sarjassa on jo varma.

Viime keskiviikkona (4.12.) Kiekko-Vantaa kaatoi Tikkurilassa pelatussa ottelussa HPK:n. Ottelussa ratkaisijan rooliin nousi vantaalaisten pistepörssiä johtava Justus Juntunen. Hän oli syöttäjänä kolmannessa maalissa ja teki 4–3-voiton ratkaisseen neljännen osuman.

– Peli oli meiltä aika vaikea. Emme päässeet pelaamaan oikein omaa peliämme missään kohtaan. Päästettiin HPK samalle linjalle kuin me omalla huonoudellamme. Oli tärkeät pinnat silti, Juntunen totesi.

 

 

Ottelun tuloksen merkitys vantaalaisille oli suuri, sillä sen turvin vankistui entisestään paikka ylemmässä jatkosarjassa. Tyytyväisyyttä vantaalaisleirissä on jo tähän astisesta menestyksestä havaittavissa.

– On ollut kyllä tosi hieno kausi koko jengiltä. Olemme ottaneet pinnoja isommilta jengeiltä ja vähän pienemmiltäkin, Juntunen pohti.

Keskiviikkona pinnat olivat tiukassa, vaikka hetkellisesti sinipaitainen kotijoukkue näytti menevän jo menojaan. HPK tuli yllättäen kolmannessa erässä vielä tasoihin.

– Siinä tuli pari salamamaalia emmekä olleet oikein hereillä, Juntunen harmitteli.

 

 

Voitto nosti Kiekko-Vantaan sarjataulukossa kahdeksanneksi. Ensi viikonloppuna se pelaa vielä vierasottelut TPS:ää (13.12.) ja Lukkoa (15.12.) vastaan. HPK:n kohtalona on jatkaa kauttaan alemmassa jatkosarjassa.

Justus Juntusen pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun K-Vantaa–HPK tilastotapahtumat tulospalvelussa

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta