maanantai, 23 syyskuu 2019 09:08

BSM: JYP haki tärkeän voiton Espoosta – Jesse Helander: ”Alku oli vaikea”

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Jesse Helander on BSM:n pistepörssin kärjessä. Jesse Helander on BSM:n pistepörssin kärjessä. Joni Hildén

JYP nappasi voittomaalikilpailun päätteeksi 7–6-voiton Bluesista B-nuorten SM-sarjan alkukarsintasarjan ottelusta Espoossa. Maali-iloittelun sankariksi nousi jyväskyläläisten Jesse Helander, joka vastasi niin vierailijoiden 6–6-tasoituksesta kuin voittomaalikilpailun ratkaisseesta laukauksestakin.

– Alku oli vaikea. Ensimmäisellä erätauolla kopissa vähän käytiin läpi asioita ja sitten peli alkoi kulkemaan paremmin, Helander analysoi.

JYP lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä Bluesin alkukausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista, ja sijoitus taulukon tyvipäässä on vakiintumassa. JYP taas on ollut sarjan kärkipään joukkueita.

– Blues oli hyväjalkainen ja tuli koko ajan päälle. Ennakkoluulottomasti antoi painetta, ja siitä me ehkä ensimmäisessä erässä vähän yllätyttiinkin, Helander pohti.

Jyväskyläläiset ottivat ottelusta mukaansa tärkeät kaksi pistettä, jotka entisestään vankistivat heidän sijoitustaan viivan paremmalla puolella. Bluesille piste oli pieni lohtu, mutta ei auttanut niin paljoa kuin espoolaisten toiveissa olisi ollut.

Ottelun Blues–JYP tilastotapahtumat tulospalvelussa
Jesse Helanderin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia

Sarjojen sivut

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kausi päättyi koronaviruksen vuoksi 12.3.2020. Lue lisää täältä.

Liiga

Naisten Liiga

Mestis

Suomi-sarja

Nuorten SM-liiga

B-nuorten SM-sarja

B2-nuorten SM-sarja

C-nuorten SM-sarja

Rullakiekon SM-liiga

 

Etsi sivustolta