maanantai, 25 maaliskuu 2019 21:14

BSM: Juuso Fagerström ratkaisi pelin Jokereille – ”Olihan se hienoa tehdä se ratkaisumaali”

Kirjoittanut Joni Hildén
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
Juuso Fagerström. Juuso Fagerström. Riku Laukkanen

Jokerit otti sunnuntaina ensimmäisen kiinnityksen B-junioreiden SM-sarjan välieräpaikkaan voittamalla kotihallissaan Bluesin jatkoajalla 5-4. Ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 63:50, kun Jokereiden Juuso Fagerström tyrkkäsi kiekon maaliverkkoon.

– Matsi oli tosi tasainen. Meillä oli vähän huono tuo kakkoserä, kun vastustaja pääsi johtoon, mutta tultiin sieltä sitten tasoihin eikä luovutettu missään vaiheessa, Fagerström totesi pelin jälkeen.

Fagerström oli ottelussa muutenkin tehokkaalla päällä. Hän oli mukana kolmessa Jokereiden osumassa tehojen ollessa 2+1. Runkosarjassa vantaalaislähtöinen kiekkoilija teki 36 B-junioreiden ottelussa tehot 8+26=34.

– Se nosti joukkueen taisteluintoa ylöspäin ja siitä osumasta saatiin energiaa, joka siivitti voittoon. Olihan se hienoa tehdä se ratkaisumaali ja sitten se toinenkin maali. Otettiin sillä tärkeä voitto kotiin, Fagerström tuuletti.

Jokereilla on katkaisumahdollisuus tiistaina 26. maaliskuuta pelattavassa toisessa puolivälieräottelussa Bluesin kotiluolassa Espoonlahden jäähallissa. B-nuorten loppuottelut pelataan Helsingissä 5-7. huhtikuuta 2019.

Juuso Fagerströmin pelaajakortti Leijonat.fi:ssä
Ottelun Jokerit–Blues tilastotapahtumat tulospalvelussa
B-nuorten SM-sarjan pudotuspelit tulospalvelussa

 

Juuso Fagerström. Kuva: Joni Hildén

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia