lauantai, 13 lokakuu 2018 09:32

BSM: Tappara haki pisteet Turusta – Kahden maalin Jere Virolainen: ”Paluu voittojen tielle maistuu”

Kirjoittanut Leeni Pellinen
ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU
BSM: Tappara haki pisteet Turusta – Kahden maalin Jere Virolainen: ”Paluu voittojen tielle maistuu” Leeni Pellinen

Keskushyökkääjä Jere Virolainen nousi Tapparan tehomieheksi iskemällä kaksi maalia TPS-verkkoon, kun Kirvesrinnat haki maukkaan vierasvoiton Turusta maalein 4-2. Illan sankari painotti ottelun jälkeen koko joukkueen panosta.

- Kyllä se hyvältä tuntuu, kun onnistumisia tulee. Tänään oli joukkueena kova taistelu ja mukava palata parin tappiopelin jälkeen taas voittojen tielle, Virolainen kehui.

Vahvaksi vääntäjäksi ja taistelijaksi itseään kuvaileva sentteri myhäili totta kai tyytyväisenä myös omista henkilökohtaisista onnistumisista. Virolaisen nimiin merkittiin ottelun voittomaaliksi jäänyt 3-0-osuma. Lisäksi hän viimeisteli ylivoimalla läpiajon päätteeksi ottelun loppulukemiksi 4-2 vieraille.

- Ainahan se on mukava täällä maaleja tehdä, seitsemän osumaa tällä kaudella viimeistellyt tamperelaisnuorukainen hymyili.

Tunnollisesti treenaava Virolainen on vasta 15-vuotias ysiluokkalainen, mutta tulevaisuuden haaveissa siintää ammattilaisura jääkiekkoilijana. Mitään ei tule ilmaiseksi ja sen myös nuorukainen tietää, että töitä pitää vielä tehdä paljon.

- Varsinkin nopeuspuolta haluan kehittää, Virolainen pohdiskeli.

Virolaisen mukaan Tapparan B-junioreilla on joukkueessa mahtava yhteishenki ja nimenomaan juuri joukkueena asioiden tekeminen on heidän jengin ehdoton vahvuus. He myös tähtäävät pitkälle ja tavoite tälle kaudelle on selvä.

- Kyllä mä halutaan sitä kirkkainta tavoitella, hyväntuulinen Tappara-sentteri päätti.

 

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia