torstai, 23 syyskuu 2010 11:14

B-nuorten SM-karsinnat vauhdissa

Kirjoittanut

B-nuoret ovat aloittaneet kautensa SM-karsinnoilla. Kahdessa karsintalohkossa pelaa kummassakin 10 joukkuetta. Keskiviikon ottelussa TPS murskasi TuTon.

Karsintalohko 1:ssa joukkueet ovat pelanneet HIFK:ta ja Pelicansia lukuunottamatta kaksi ottelua. KalPa ja JYP ovat voittaneet ainoina joukkueina molemmat ottelunsa.

KalPan Toni Kallela johtaa lohkon pistepörssiä tehoilla 3+1. Kallela teki ensimmäisessä ottelussa HPK:ta vastaan pisteet 2+0 ja toisessa ottelussa K-Espoota vastaan 1+1. Myös Kärppien Sami Anttila, HPK:n Heikki Liedes, KalPan Tuomas Olli ja HPK:n Juuso Vainio ovat keränneet neljä tehopistettä.

Karsintalohko 2:ssa TPS on ehtinyt pelata jo kolme ottelua ja voittanut kaikki kolme maalierolla 25-6. Joukkue kaatoi keskiviikkona Turun paikallisottelussa TuTon peräti 11-1.

TPS-pelaajat miehittävätkin pistepörssin kärkisijat. Artturi Lehkonen on takonut kolmessa ottelussa peräti tehot 7+1. Myös seurakaveri Rasmus Kulmala on saalistanut kahdeksan tehopistettä (2+6).

Tapparan Jonatan Tanus on kerännyt kahdesta ottelusta pisteet 3+3. Tanus oli tehokas erityisesti Tapparan toisessa ottelussa Lukkoa vastaan, jossa hän keräsi pisteet 2+2.

Seuraavat ottelut:

Perjantai 24.9.
Lohko 2
TPS - Blues
Ilves - Lukko

Lauantai 25.9.
Lohko 1
Pelicans - SaiPa
K-Espoo - Kärpät
HPK - HIFK
JYP - Diskos
K-Vantaa - KalPa
Lohko 2
Jokerit - Ässät
Sport - EHC

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia