torstai, 23 syyskuu 2010 12:24

C-nuorten SM-karsinnassa maalijuhlia

Kirjoittanut

Juho Jokiharju johtaa C-nuorten kakkoslohkon pistepörssiäC-nuorten karsintasarjat käynnistyivät viime viikonloppuna. 24 joukkuetta pelaa alkukaudella neljässä lohkossa, joissa jokaisessa kuusi joukkuetta mittelee pääsystä SM-sarjaan.

Lohko 1:ssa HPK on sarjataulukon kärjessä maalieronsa ansiosta ennen Jokereita. HPK pelasi avausottelussa tasan 2-2 Jokerien kanssa ja murskasi toisessa ottelussa helsinkiläisen EHC:n 11-0.

Lohkon pistenikkarina on kunnostautunut K-Kissojen Iikka Kangasniemi, joka on tehnyt joukkueensa kahdeksasta maalista peräti seitsemän. 6-3-voitossa EHC:tä vastaan Kangasniemi latoi viisi maalia ja 2-3-tappiossa TuToa vastaan joukkueensa molemmat osumat.

Lohko 2:ssa Tappara ja Ässät ovat aloittaneet sarjan kahdella voitolla. Tappara on kaatanut HIFK:n ja KJT:n, Ässille ovat joutuneet näyrtymään Lukko ja HIFK.

Tapparan Juho Jokiharju johtaa lohkon pistepörssiä. Jokiharju on kerännyt kahdessa ottelussa tehot 3+3. Toisessa ottelussa KJT:tä vastaan Jokiharju keräsi pisteet 2+2.

Lohko 3:n puhtaan pelin joukkueet ovat Blues, Ilves ja Ketterä. Ensimmäisten otteluiden suurinumeroisimmasta voitosta vastasi Blues, joka kaatoi avausottelussaan K-Vantaan peräti 14-3. Bluesin Felix Westermarck tehoili Bluesin rökälevoitossa tehot 3+4.

Pistepörssin kärjessä on Ilveksen Robin Kokkonen (6+2). Kokkonen tehoili ensin Pelicansia vastaan 4+1 ja toisessa ottelussa Titaaneita vastaan 2+1.

Lohko 4:ssä KalPa ja Kärpät ovat aloittaneet kautensa kahdella voitolla. KalPa voitti Pohjois-Suomen kierroksellaan ensin RoKin 11-4 ja sitten Laser HT:n 13-2. Alkukauden suurimman voiton otti JYP, joka nujersi RoKin peräti 16-3.

KalPan Teemu Paasonen ja Iikka Piiroinen miehittävät pistepörssin kärjen. Paasosella on tehot 3+4 ja Piiroisella 5+1.

Olet nyt

Lisää B-nuorten SM-sarjan uutisia